امــروز : جمعه, 29 اردیبهشت 1391

ما 153 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

به روایت لینک

جدیدترین اخبار

براي سرنگوني رژيم،سانداويچ گاز بزنيم و فحش دهيم چاپ
مطالب - طنز سیاسی
نوشته شده توسط گروه طنز مرصاد   
چهارشنبه, 18 اسفند 1389 ساعت 07:31
مبارزه با جمهوري اسلامي در فضاي مجازي و براساس آموزه هاي جين شارپ+منقل و كباب با شدت تمام ادامه دارد! 

به نقل از کیهان اين روايت طعنه آميز پايگاه اينترنتي گويانيوز است كه ارتباط كاري ويژه اي با سازمان سيا دارد و حتي آگهي هاي استخدام جاسوسي براي اين سازمان را منتشر كرده است.
يكي از شبه اپوزيسيون هاي مقيم خارج به مبارزه بدون خشونت اشاره مي كند و در گويا نيوز مي نويسد: اگر يك كم به پر و پاي خودمان بپيچم ناراحت مي شويد؟ معلوم است كه نمي شويد چرا كه شما يك انسان مدرن و فرهيخته هستيد كه از ابتداي طفوليت با اينترنت و ماهواره سر و كار داشته ايد و از فلسفه پوپر و هرمنوتيك گادامر بهره گرفته ايد (حالا اگر معني هرمنوتيك گادامر را نمي دانيد چيزي نپرسيد چون خود من هم نمي دانم. حقيقت اش به كار بردن اين اسم به نوشته آدم كلاس مي دهد).جون؟! چي مي خوام بگم؟ يعني چي چي مي خوام بگم؟ خب دارم مبارزه بدون خشونت مي كنم ديگه. من از جين شارپ انواع مبارزه مثل روش اسكناس و... را ياد گرفتم. بعد براساس همين آموزه ها دوشاخه اتو را كردم توي پريز و پدر حكومت را درآوردم. در فاز بعدي مبارزات ام رفتم سر چهارراه وليعصر ساندويچ گاز زدم. اين ها در مرحله عمل بود.
نويسنده گويانيوز ادامه مي دهد: در مرحله نظر و تئوري آمدم جواب عطاءالله مهاجراني را دادم. اومدم او را شير كردم كه مثل موسوي و كروبي برود جلو، يا در لندن ترورش كنند يا برگردد ايران بگيرندش و من بگويم جان تو، جان تو، اون تن بميره اگه حكومت جرئت كنه تو را بگيره، ايران را قيامت مي كنم. مگه نديدي موسوي و كروبي را گرفتند چه قيامتي بر پا كردم؟ چقده اين چند روزه تلفن زدم به مخالفان كه شوراي هماهنگي سبزها از شما دعوت مي كند روز سه شنبه به خيابان بياييد (حالا اين شورا چي هست و كي هست خودم نمي دونم.) داريم مي ريم كه از امام حسين تا آزادي را پر كنيم (تخفيف هم نمي ديم مثلا از انقلاب تا آزادي يا از امام حسين تا انقلاب! حالا دعوت بكنيم لابد تا خود سرخه حصار آدم جمع مي شه!) جون؟ چي؟ چرا شاكي مي شي عزيز، دارم مبارزه بدون خشونت مي كنم ديگه، تو برو جلو، من از عقب هواتو دارم! حالا بچه ها! از امروز طرح داريم. همه مي ريم خريد سبز بكنيم. ببينيد من همين الان دارم مي رم توي خيابون.
اين رسانه ضدانقلاب آنگاه از قول مبارزان مجازي مي نويسد: هوي خودنويس آدم فروش! آهاي صاحب وبلاگ پارسانوشت كه نشستي كانادا داري اپوزيسيون قهرمان و مبارز ايران- كه من باشم و دوستاي فيس بوكي ام- را مسخره مي كني. اوي مزدور! بس نيست اين همه مخالفان ملت را دست انداختين؟ چه تونه شماها؟ مزد بگير كيهان شدين؟ دارين تخم نفاق ميان سبزها مي كارين و كيهان راست و چپ نوشته هاي شما را منتشر مي كنه؟ ما ده هزار تا كوكتل مولوتف درست مي كنيم. مي ريم خيابان (صنم جون الان مي آم. دارم انقلاب مي كنم. بذار اين دو كلمه را هم بنويسم، اومدم. تا شما وسايل را بذاريد تو ماشين من اومدم. سيخ كباب و منقل يادتون نره). بله. من الان دارم مي رم خيابون. مي رم كه برنگردم. نامرده كسي كه پاي كامپيوتر نشسته باشه. زنده باد روز زن. زنده باد كلارا ستكين (اين را از ويكي در آوردم. كي هست اين يارو؟) پيش به سوي مبارزات خياباني. (اومدم عزيز. اومدم خانم! آه. نمي ذارن انقلاب كنم.)

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است