امــروز : جمعه, 29 اردیبهشت 1391

ما 206 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

به روایت لینک

جدیدترین اخبار

ای پیک راستان خبر یار ما بگو چاپ
مطالب - خانواده
نوشته شده توسط گروه فرهنگی مرصاد   
سه شنبه, 29 شهریور 1390 ساعت 07:35

ای پیک راستان خبر یار ما بگو         احوال گل به بلبل دستان سرا بگو
ما محرمان خلوت انسیم غم مخور         با یار آشنا سخن آشنا بگو
برهم چو می‌زد آن سر زلفین مشکبار         با ما سر چه داشت ز بهر خدا بگو
هر کس که گفت خاک در دوست توتیاست         گو این سخن معاینه در چشم ما بگو
آن کس که منع ما ز خرابات می‌کند         گو در حضور پیر من این ماجرا بگو
گر دیگرت بر آن در دولت گذر بود         بعد از ادای خدمت و عرض دعا بگو
هر چند ما بدیم تو ما را بدان مگیر         شاهانه ماجرای گناه گدا بگو
بر این فقیر نامه آن محتشم بخوان         با این گدا حکایت آن پادشا بگو
جان‌ها ز دام زلف چو بر خاک می‌فشاند         بر آن غریب ما چه گذشت ای صبا بگو
جان پرور است قصه ارباب معرفت         رمزی برو بپرس حدیثی بیا بگو
حافظ گرت به مجلس او راه می‌دهند         می نوش و ترک زرق ز بهر خدا بگو

http://www.afarinesh-daily.com/CrThumb.aspx?Pic=AFARINESH%5CImages%5C1299%5C252791842667530.jpg&X=222&Y=166

خواجویی در گفتگو با مهر :
کارگردان مجموعه تلویزیونی "پیک راستان" تاکید کرد قصه این سریال برایش طراوات خاصی داشت و 40 سال تجربه در عرصه هنر باعث شد تا او این پروژه را با عوامل بومی بسازد.

اکبر خواجویی، کارگردان مجموعه تلویزیونی "پیک راستان" که  از شبکه سه پخش می‌شود، در پاسخ به این سئوال که پذیرفتن کاری که همه عوامل آن همچون بازیگران بومی بودند، برایش ریسک نبود؟ به خبرنگار مهر گفت: 40 سال فعالیت و تجربه در عرصه سینما و تلویزیون این جسارت را به من داد تا بتوانم مجموعه‌ای کارگردانی کنم که همه عوامل آن بومی باشند. از سوی دیگر من قبلاً هم آثاری ساخته بودم که از نابازیگران استفاده کرده بودم و نتیجه خوبی هم گرفته بودم.

وی در ادامه افزود: وقتی مجموعه "دبیرستان خضراء" را ساختم اکثر بازیگران حرفه‌ای نبودند. فقط چند بازیگر حرفه‌ای مثل آزیتا حاجیان حضور داشت. با ساخت مجموعه تلویزیونی "پیک راستان" هم قصد داشتم ظرفیت و پتانسیل هنرمندان اصفهان را محک بزنم و اینکه بدانم تا چه حد جوابگو هستند. در مجموع خوشحالم که این اتفاق افتاده است. از نتیجه کار راضی هستم.

این کارگردان درباره اینکه مجموعه "پیک راستان" برایتان چه ویژگی‌هایی داشت که کارگردانی آن را پذیرفتید؟ توضیح داد: قصه این مجموعه تازگی و طراوات خاصی برایم داشت. احساس می‌کردم یک فضای متفاوت را می‌توانم با کارگردانی این پروژه تجربه کنم. در مجموع نویسنده هم  تلاش کرده بود یک قصه جذاب را به نگارش درآورد. بنابراین کارگردانی مجموعه "پیک راستان" را پذیرفتم.

خواجویی در پاسخ به این سئوال اما فیلمنامه مجموعه "پیک راستان" به لحاظ شخصیت‌پردازی‌ها قوام مناسبی ندارد گفت: زمانی که کار می‌سازیم متوجه برخی ایرادهای جزیی نمی‌شویم، اما بعد از ساخت دقت بیشتر می‌شود. حسن نقد هم به خاطر همین مسئله است. بنابراین طبیعی است که هر کاری ایرادهایی هم دارد. اگر این طور نباشد دیگر کسی تلاشی برای بهتر بودن نمی‌کند.

وی درباره اینکه خودتان در فیلمنامه دخل و تصرفی نداشتید؟ توضیح داد: نه، من دخالتی در فیلمنامه نداشتم، بلکه اگر هم نظری داشتم آن را به نویسنده منتقل می‌کردم تا خودش در فیلمنامه اجرایی کند. در واقع جزو کارگردانانی هستم که به فیلمنامه وفادار هستم.

این کارگردان درباره اینکه کار کردن با نابازیگران برایتان دشوار نبود؟ توضیح داد: به هر حال انجام هر کاری دشواری‌های خودش را دارد، اما باعث می‌شود که تحمل هم دو برابر شود. من چون به نتیجه کار امیدوار بودم، به همین دلیل سختی‌ها را به جان خریدم.

خواجویی درباره اینکه اما هر کارگردانی تن به چنین ریسکی نمی‌دهد؟ توضیح داد: همانطور که تاکید کردم سالها تجربه در عرصه هنر به من این اجازه را داد تا این ریسک را داشته باشم. در مجموع در آثاری که می‌سازم به دنبال کشف استعدادهای جوان هستم. به هر حال این استعدادها هم باید شناسایی شوند و از آنها بهره برده شود.

وی در پاسخ به این سئوال که بازیگران این مجموعه بازی چندان گرمی نداشتند، توضیح داد: من از بازی بازیگران نقش‌های اصلی مهران هادی و الهام طهوری راضی هستم. همه بازیگران انرژی خودشان را گذاشتند تا بازی خوبی ارائه کنند. البته شما هم نباید به چشم بازیگران خیلی حرفه‌ای نگاه کنید. این هنرمندان آن چیزی که من می‌خواستم را اجرایی کردم و به جنس کاری که علاقمند بودم، نزدیک شدند.

این کارگردان خاطرنشان ساخت: به هر حال من این شهامت را به خرج دادم و حوصله کردم تا یک کار بومی آن هم در یک فضای متفاوت را بسازم. در مجموع از نتیجه کار هم راضی هستم.

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است