امــروز : سه شنبه, 02 خرداد 1391

ما 139 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

به روایت لینک

خانواده شهید بابایی گفتند من نقش او را ایفا کنم ! چاپ
مطالب - جالب
نوشته شده توسط گروه فرهنگی مرصاد   
پنجشنبه, 28 مهر 1390 ساعت 12:20

سید شهاب حسینی می‌گوید: حرفی به من زدند که برایم بسیار تاثیرگذار بود و دیگر نتوانستم به اصطلاح "نه" بگویم. گفتند انتخاب شما برای بازی در این نقش بر اساس درخواست خانواده شهید بابایی بوده است.

بنر

شهاب حسینی که این روزها با بازی نقش شهید بابایی در مجموعه تلویزیونی «شوق پرواز» زمینه آشتی مخاطبان با تلویزیون را هم فراهم آورده است، چندی پیش در گفت‌وگویی با سروش از این موضوع سخن گفته است که در ابتدا تمایل چندانی برای حضور در این مجموعه نداشته و به واسطه پیشنهاد خود خانواده شهید بابایی برای سپردن نقش به وی برای حضور در این مجموعه ترغیب شده است.

به گزارش شبکه ایران، شباهت‌های شهاب حسینی با شهید بابایی، غر زدن‌های این بازیگر به عوامل تولید و تاثیرپذیری از این شخصیت بزرگوار بخش‌های دیگر این مصاحبه است که بازخوانی آن خالی از لطف نیست.

فقط می‌دانستم که در تهران اتوبانی به نام شهید بابایی وجود دارد

بازیگر نقش شهید بابایی با بیان این نکته که پیش از این شناختی از شهید بابایی نداشته در خصوص پیشنهاد نقش گفته است: تابستان 87 بود که ما در شمال کشور در حال تصویربرداری فیلم «درباره الی» بودیم. گروهی به نمایندگی از مجموعه سازنده «شوق پرواز» به آنجا آمدند و خواستند که با من صحبت کنند. ماجرای مجموعه را پرسیدم، گفتند داستان زندگی شهید عباس بابایی است. جالب است بگویم که تا آن موقع من فقط می‌دانستم که در تهران اتوبانی به نام شهید بابایی وجود دارد و چیز دیگری درباره شهید بابایی نمی‌دانستم.

سفارشی بازیگر نیستم

گویا حسینی در ابتدا از قبول این نقش خودداری کرده است. وی در خصوص دلایل‌اش برای عدم پذیرش حضور در این مجموعه تصریح کرده است: من به خاطر اینکه از اغلب این نوع تولیدات به اصطلاح سفارشی محصول ماندگار و موفقی ندیده بودم گفتم: سفارشی بازیگر نیستم. گفتند: این کار سفارشی نیست! گفتم: توضیح بدهید. گفتند: ما در گذشته شاید در کارهای اینچنینی خیلی رو با مخاطب حرف می‌زدیم اما اینجا می‌خواهیم زندگی عادی آن شهید را نشان دهیم و در نهایت مخاطب متوجه می‌شود که این مجموعه سرگذشت زندگی شهید بابایی است. گفتند: ما می‌خواهیم نگاه ملموس‌‌تری داشته باشیم. گفتم: این خوب است اما چه تفکری برای این ملموس‌تر بودن دارید؟! گفتند: باید همه عوامل در جایگاه خودشان همفکری کنند.

دیگر نتوانستم به اصطلاح "نه" بگویم

اما انگیزه اصلی این بازیگر برای حضور در نقش شهید بابایی: "در پایان صحبت‌هایشان حرفی به من زدند که برایم بسیار تاثیرگذار و مجاب‌کننده بود و دیگر نتوانستم به اصطلاح "نه" بگویم و آن هم این بود که گفتند انتخاب شما برای بازی در این نقش بر اساس درخواست خانواده ایشان بوده است و خانواده ایشان گفته‌اند که شهاب حسینی باید جای او بازی کند. من پیگیر این موضوع شدم و فهمیدم خانواده شهید بابایی معتقدند شباهت‌هایی در حالت ابرو و فرو رفتگی چشم‌ها، بین من و شهیدبابایی وجود دارد، در ضمن فیلمی هم کار کرده بودم با عنوان "دل شکسته" که وقتی آن فیلم را خانواده آن شهید دیده بودند شباهت‌های بسیاری بین شهید بابایی و نقش امیرعلی در آن فیلم دیده بودند."

من به عنوان یک بازیگر صرف، سر این کار نمی‌آیم

وی در عین حل ضمن تاکید بر حساسیت‌هایش نسبت به این مجموعه تلویزیونی یادآور شده است: با این شرایط دستهایم را به معنای تسلیم بالا گرفتم و پذیرفتم اما شرط کردم من به عنوان یک بازیگر صرف، سر این کار نمی‌آیم، من به عنوان یک تکنسین بازیگری و استراکچر این شخصیت، باید آچار و پیچ‌گوشتی دستم بگیرم و نقش را بسازم؛ یعنی بتوانم هرجایی که خواستم نقش را بالا و پایین کنم و تغییراتی بدهم که نقش به ایده‌آل مورد نظر من برسد، این طور نباشد که من بایستم و کارگردان میزانسن بدهد و به من بگوید فقط کاری را که می‌گویم انجام بده. هر جا که لازم است باید فیلم‌نامه و میزانسن تغییر کند، چون پای شخصیتی به میان آمد که کوچکترین کم‌کاری و غفلت و کم فروشی باعث خدشه‌ای بزرگ به شخصیت والای آن شهید بزرگ می‌شد. این شروط صرفا به خاطر این بود که مجموعه‌ای بی‌محتوا و بی‌کیفیت تولید نشود، چرا که من برای شخصیت شهدا ارزش بسیار بالایی قائلم.

روحیه بسیار لطیف آقای صمدی گونه پرتنش جنگی را برنمی‌تابد

حسینی در پاسخ به سوالی در خصوص مناسب بودن گزینه کارگردانی یدالله صمدی برای این مجموعه تلویزیونی گفته است: من برای جناب صمدی احترام بسیاری قائلم، او کارگردانی کارکشته، باتجربه و پیشکسوت است اما در گونه خودش. اذعان دارم که در گونه فولکلور آذربایجانی یکی از قدرتمندترین کارگردان‌ها و فیلمسازان کشور است اما در ساختن گونه پرتنش جنگی، آن هم یک خلبان جنگ که همه چیزش باید سینمایی باشد تناقض به وجود می‌آید. روحیه بسیار لطیف آقای صمدی این گونه برنمی‌تابد. ایشان تاکنون صدایشان را روی کسی بلند نکرده، چه برسد به اینکه بخواهد یک فیلم پر از جنب و جوش و از جنس جبهه و جنگ را کارگردانی کند.

سکوت در چنین فضایی خیانت به کار و شخصیت شهید بابایی محسوب می‌شد

وی در بخش دیگر این مصاحبه بر پایبندی تعهداتش نسبت به خانواده شهید بابایی تاکید کرده و خاطرنشان ساخته است: وقتی تعهد داده بودم و خانواده شهید بابایی هم وظیفه سنگینی را بر دوشم نهاده بودند، سکوت در چنین فضایی خیانت به کار و شخصیت شهید بابایی محسوب می‌شد. به هر حال ما باید می‌توانستیم بعد از پخش جلوی هم‌رزمان، دوستان و خانواده او سرمان را بلند کنیم. بنابراین نتوانستم سکوت کنم و بگذارم ذره‌ای در نمایش این شخصیت اجحاف شود. بنابراین هر کاری که توانستم انجام دادم؛ از غر زدن به کارگردان و تهیه‌کننده تا تغییرات و اصلاحات این نقش. به اصطلاح می‌گویند: "کسی را می‌خواهی خرابش کنی از او بد نگو از او بد تعریف کن" من در طول کار همواره این استرس و نگرانی را داشتم که به شخصیت شهید بابایی لطمه‌ای وارد نشود.

بی‌انصافی است که با بی‌مسئولیتی روی آن لبه تیغ راه برویم

حسینی در ادامه ساخت این نوع آثار را راه رفتن رووی لبه تیغ عنوان کرده و افزوده است: ما که برای شهید بابایی‌ها کاری نکرده‌ایم، آن بزرگواران برای کشور و مردمشان جانشان را کف دستانشان گذاشتند. برای مثال عرض می‌کنم ما برای فیلمبرداری در کاکبیت(کابین خلبان) در سخت‌ترین شرایط و گرما نفسمان بند می‌آمد، هر وقت هم خسته می‌شدیم استراحت می‌کردیم، حال شما تصور کن شهید بابایی رکورد هفت ساعت پرواز را در همان کابین تنگ و خفه داشته؛ جایی که نه خوردن معنایی دارد و نه خوابیدن، از این رو فکر می‌کنم بی‌انصافی است که ما با بی‌مسئولیتی بخواهیم روی آن لبه تیغ راه برویم.

اگر بگویم شخصیت و نقش شهید بابایی در من تاثیر گذاشته دروغ گفته‌ام

این بازیگر در پاسخ به سوالی در خصوص تاثیرگذاری شهید بابایی و نقشش در وی اذعان داشته است: با وجود این‌که به منزل شهید بابایی رفتم و خدمت خانم حکمت رسیدم و با او و همرزمان شهید صحبت‌های بسیاری کردم و سعی‌ام را کردم که خیلی به آن نقش برسم؛ اما اگر بگویم شخصیت و نقش شهید بابایی در من تاثیر گذاشته دروغ گفته‌ام، چون او کجا و من کجا؟! آن‌ها در عرشند و ما در فرشیم. راجع به این مسئله خیلی مواقع فکر می‌کنم که چطور یک آدم می‌تواند این‌گونه باشد، به نوع زندگی و شخصیت آنها غبطه می‌خورم.

آن چیزی که مربوط به من بوده راضی‌کننده و قابل قبول بوده است

شهاب حسیتی در مورد رضایت‌اش از نتیجه کار خاطرنشان ساخته است: خدا را صد هزار مرتبه شکر من هنوز این کار را ندیده‌ام اما عوامل بعد از تولید مثل تدوینگر و یا مشاور پروژه آقای مجید مجیدی از کار رضایت دارند. به هر حال فکر می‌کنم آن چیزی که مربوط به من بوده راضی‌کننده و قابل قبول بوده است. مابقی قصه یعنی دکوپاژ، تدوین و... به واقع دیگر دست من نیست.

شهاب حسینی: از نور شهید بابایی بر من هم تابید

shogheparvaz.tv

«شهاب حسینی» بازیگر نقش «شهید بابایی» در مجموعه تلویزیونی «شوق پرواز» به کارگردانی «یدالله صمدی» که جمعه شب‌ها از شبکه یک سیما پخش می‌شود، درباره حضورش در این سریال تلویزیونی در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گفت: اول در واقع به تصور اینکه این سریال نیز در راستای سریال‌های اصطلاحاً سفارشی‌ساز تلویزیون است، و چون آنها هیچ وقت نتیجه شاخص و بارزی ندارند،حضور در این سریال را قبول نکردم و گفتم که از عهده‌اش برنمی‌آیم. چون فکر می‌کردم که ساخت این سریال در راستای آن نوع تفکر سریال‌سازی سفارشی است.

نظر خانواده محترم شهید بابایی مبنی بر این بود که نقش ایشان به بنده محول شود

وی افزود: اما بعد توصیه شد که کمی درباره‌ شهید بابایی مطالعه کنم و با زندگی ایشان بیشتر آشنا شوم. همیشه در اعماق قلبم برای شهدا و برای کسانی که ارزشمندترین چیزی را که داشتند در راه هدف‌شان در دفاع از این سرزمین فدا کرده‌اند، احترام ویژه‌ای قائلم. این برای هیچ کس جای شک و شبهه ندارد که چنین افرادی ارزش بالایی دارند و احترامشان بر همه ما واجب است. به همین دلیل دوست داشتم که خدمتی برای این افراد انجام بدهم ولی چون تصور می‌کردم ممکن است تفکر خیلی اصولی در ساخت سریال وجود نداشته باشد، اول نپذیرفتم.
حسینی تصریح کرد: اما بعد اعلام کردند که دیدگاه متفاوتی در ساخت سریال داریم. به خصوص برای شهید بابایی. مقداری هم که با زندگی ایشان آشنا شدم، از مرام و شخصیتی که داشتند، خیلی خوشم آمد و احساس قرابت روحی با ایشان کردم. از همه مهم‌تر اینکه تصمیم خانواده محترم شهید بابایی مبنی بر این بود که این نقش به بنده محول شود و مورد تاکیدشان نیز بوده است. کار تصمیم‌گیری من به این مرحله که رسید، دیگر نتوانستم نه بگویم و الآن هم خیلی احساس خوبی دارم و حس می‌کنم که ایفای نقش شهید بابایی از نقاط عطف کارنامه‌‌ بازیگری من است. حقیقت این است که ایفای این نقش بسیار برایم پربرکت و دلنشین بود؛ چون از نور شهید بابایی به خانه و زندگی من هم تابید.

سریال شوق پرواز عینیت بخشیدن به مرام، تفکر و حضور شهید بابایی است

شهاب حسینی در ادامه گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این سوال که چرا شما در این سریال گریم ویژه و خاصی برای شبیه شدن به شهید بابایی ندارید؟ اظهار داشت: قرار بر شبیه سازی نبود. ما درباره یک شخصیت معاصر کار می‌کردیم که خیلی هم زمان زیادی از تاریخ شهادت ایشان نمی‌گذرد. به همین خاطر مستندات خیلی قابل لمسی از ایشان وجود دارد و بنا بر این شد که من فقط ایفاگر نقش ایشان باشم تا اینکه بخواهم از لحاظ گریمی به ایشان شبیه بشوم و در حقیقت این سریال عینیت بخشیدن به مرام، تفکر و حضور این شهید بزرگوار است.
بازیگر نقش شید بابایی درباره آنچه که ساخته شده و پخش شده نیز گفت: تا به حال آنچه پخش شده، رضایت‌بخش است و در مسیر درستی حرکت می‌کند. ساختار جذابی دارد و برای اولین بار ما از دل یک قصه عاطفی وارد شناخت یک شهید دفاع مقدس می‌شویم که خودش دارای یک نوآوری است. بخصوص اینکه هدف این نوع سریال‌سازی ارتباط برقرار کردن با نسل جوانی است که خیلی‌های آنها نیز بعد از دوران جنگ به دنیا آمده‌اند و تصویری نسبت به دوران جنگ ندارند.
وی ادامه داد:این تصویرسازی‌ها در حقیقت تاریخ‌سازی است. ما تلاشمان حفظ واقعیت‌های انسانی بوده است. در واقع اول قصه انسانی را مطرح کرده‌ایم که انگار خداوند او را می‌طلبد و به شهادت می‌رسد. اول متمرکز بر تعریف کردن قصه یک شهید نشدیم که وجوه معمول و ملموس زندگیش را بخواهد تحت‌الشعاع قرار بدهد. سریال به نحوی ساخته شده که نمونه بارز آن همه جا هست و همه هم بتواند این ارتباط را برقرار کنند و هرکسی نگاه می‌کند بتواند بین اقوام و خویشان و اطرافیانش کسی را شبیه به شهید بابایی پیدا کند.

قربان صفای شهید بابایی

بازیگر نقش شهید بابایی ادامه داد: از همه مهم‌تر این که به قول معروف قربان صفای خودش. ایشان خیلی با صفا، بزرگوار و دوست داشتنی بوده و من از اینکه این جسم حقیرم لیاقت این را پیدا کرد که عنوان‌دار شخصیت سریالی ایشان باشد و به نوعی اسمشان را حدود دو سال در یک فضای مجازی یدک می‌کشیدم برایم جذاب بود.

انتشار خبر خداحافظیم از دنیای بازیگری جو سازی مطبوعاتی بود

حسینی در بخش دیگری از سخنانش درباره انتشار اخباری راجع به خداحافظی او از دنیای بازیگری نیز گفت: من چنین چیزی را گفته بودم ولی به این شکل که بعد از اتمام پروژه سرزمین کهن به کارگردانی آقای تبریزی، قصد دارم حدود سه الی چهار سالی به تجدید قوا، مطالعه و تحقیق بپردازم و شاید هم عرصه فیلمسازی را تجربه کنم. احساس می‌کنم که به چنین چیزی احتیاج دارم دیگر تا بعدش خدا چه بخواهد.

وی تصریح کرد: در واقع متاسفانه انتشار خبر خداحافظی من از بازیگری جو سازی مطبوعاتی بود. من خیلی ساده گفته بودم که به مرخصی چهار، پنج ساله نیاز دارم برای پیدا کردن خودم. صحبت از خداحافظی نبود. با این حال تا به حال خواست یار بوده و از این به بعد هم همین‌طور. شهاب حسینی گفت: هرچه قصد خداوند باشد، همان است، الان خسته هستم ولی همیشه صحبتم یک وقفه بوده تا یک خداحافظی.

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است