|
مطالب -
مذهبي
|
|
نوشته شده توسط منتظر قا ئم
|
|
دوشنبه, 08 شهریور 1389 ساعت 18:57 |
|
این گناهان این قدر نحس هستند كه صاحبانشان گاهی موفق به توبه نمی شوند.

سایت تبیان نوشت: استاد فاطمی نیا در جلسه ای با ذكر چند نكته اخلاقی و عرفانی فرمودند:
خدمت آیت الله بهاالدینی رسیدم. گفتم آقا راز مقام و رتبه سید سكوت چه بود؟ آقا دست بالا آورد و اشاره به دهان كرد. خدا شاهد است الان مردم خیلی دست كم گرفته اند آبرو بردن را.
ببینید خدا چند گناه را نمی بخشد :
1- عمدا نماز نخواندن
2- به ناحق آدم كشتن
3- عقوق والدین
4- آبرو بردن.
این گناهان این قدر نحس هستند كه صاحبانشان گاهی موفق به توبه نمی شوند. پسر یكی از بزرگان علما كه در زمان خودش استادالعلما بود، برای من تعریف می كرد: "به پدرم گفتم پدر تو دریای علم هستی. اگر بنا باشد یك نصیحت به من بكنی چه می گویی؟
می گفت پدرم سرش را انداخت پایین. بعد سرش را بالا آورد و گفت آبروی كسی را نبر! " الان در زمان ما هیئتی ها، مسجدی ها و مقدس ها آبرو می برند.
عزیز من اسلام می خواهد آبروی فرد حفظ شود. شما با این مشكل داری؟ دقت كنید كه بعضی ها با زبانشان می روند جهنم.
روایت داریم كه می فرماید اغلب جهنمی ها، جهنمی زبان هستند. فكر نكنید همه شراب می خورند و از دیوار مردم بالا می روند. یك مشت مومن مقدس را می آورند جهنم. ای آقا تو كه همیشه هیئت بودی! مسجد بودی! بله. توی صفوف جماعت می نشینند آبرو می برند.
امیرالمومنین به حارث همدانی می فرماید: اگر هر چه را كه می شنوی بگویی؛ دروغ گو هستی.
گناهكار چند نوع است. عده ای گناه می كنند، بعد ناراحت و پشیمان می شوند. سوز و گداز دارند. توبه می كنند و هرگز فكر نمی كنند كه روزی این توبه را بشكنند؛ اما دوباره می شكنند. دوباره، سه باره، ده باره. در حدیث داریم كه این اگر در تمام توبه شكستن ها سوز و گداز واقعی داشته باشد، در نهایت بر شیطان پیروز می شود.
|