|
"این افراد با شعار دادن علیه مهدی کروبی و رنگ پاشیدن به خانه او قصد داشتهاند که بگویند او مهمتر از من است. اگر چنین قصدی نداشتند، چرا علیه من شعار ندادند و چرا به در و دیوار خانه من رنگ نپاشیدند؟"

به گزارش شبکه ایران، بعد از حضور عده ای در مقابل منزل آقای کروبی و اعتراض به اظهارات و مواضع دشمنپسند وی که ظاهراً با پاشیدن رنگ به در و دیوار محل سکونت او نیز همراه بوده، میرحسین موسوی این اقدام را توطئه ای علیه خود دانسته و از اینکه مردم در مقابل خانه وی تجمع نکرده و علیه او شعار ندادهاند، ابراز ناراحتی کرده است!
بر پایه خبری که در متن یادداشت امروز کیهان منتشر شده، آقای موسوی پس از شنیدن این خبر به شدت عصبانی شده و خطاب به چند تن از اطرافیان می گوید: "این یک توطئه از قبل طراحی شده برای خراب کردن من است. این عده با شعار دادن علیه مهدی کروبی و رنگ پاشیدن به خانه او قصد داشتهاند که بگویند او مهمتر از من است. اگر چنین قصدی نداشتند، چرا علیه من شعار ندادند و چرا به در و دیوار خانه من رنگ نپاشیدند؟!"
گفتنی است چندی پیش، جمعی از خانوادههای شهدا و ایثارگران و جانبازان انقلاب اسلامی به همراه گروهی از دانشگاهیان کشور، در اعتراض به عملکرد آقای کروبی در سال گذشته و همراهی اش با بیگانگان، مقابل منزل وی در نیاوران تجمع کردند.
تجمعکنندگان با اشاره به مواضع ساختارشکنانه شیخ اصلاحات و اظهارات او علیه جمهوری اسلامی، خواستار محاکمه وی شدند.
میرحسین که پس از راهپیمایی های ده ها میلیونی مردم در روز 9 دی ماه و 22 بهمن به برگزاری دیدارهای پنهانی روی آورده است، اخیرا موضع گیریهای بامزه ای از جنس اظهارات شیخ اصلاحات اتخاذ می کند.
به عنوان نمونه آقای موسوی در چند روز اخیر درباره موضوعاتی نظیر "سرنوشت کرمها در فضا" و "ریش گذاشتن برخی جوانان به خاطر او" سخنان جالبی گفته است.
|