امــروز : پنجشنبه, 04 خرداد 1391
 
 
 
 
ما 199 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

 

به روایت لینک

   
 
فحاشي كروبي به رئيس قوه قضائيه در حسرت بازداشت! چاپ
مطالب - سیاسی
نوشته شده توسط مدیر داخلی سایت   
سه شنبه, 01 دی 1388 ساعت 04:58
فحاشي كروبي به رئيس قوه قضائيه در حسرت بازداشت!

مهدي كروبي اگر تا قبل از انتخابات سال جاري تعبير به صراحت لهجه و رك‌گويي مشهور بود و اين صراحت حتي به صحنه تقابل وي با نيروهاي جريان موسوم به اصلاح‌طلب تبديل شده و رسانه‌هاي اصولگرا با يك طراحي خاص توانستند ضمن جلوگيري از كناركشيدن او از انتخابات، دو دستگي در جريان رقيب و در نتيجه تندتر شدن شيب شكست براي آن را رقم بزنند، پس از انتخابات وجه شفاف‌تري از درونيات دبيركل 73 ساله حزب از هم پاشيده اعتمادملي به خود گرفته است.

به گزارش رجانيوز، كروبي در شرايطي كه علي‌رغم تبليغات ميلياردي و انواع اتهام‌زني‌ها نتوانست آرايي بيش از آراي باطله را در انتخابات كسب كند و از ميان 4 كانديدا در حقيقت پنجم شد، پس از اعلام نتايج،اقدام به رفتارهايي كرد كه به عقيده برخي از ناظران نوعي انتحار سياسي بود.

طرح ادعاي تقلب در انتخابات براي فردي كه كمتر از 400 هزار رأي داشت، حتي در ميان معترضان به نتايج انتخابات نيز باورپذير نبود و شايد از همين رو نيز بود كه كروبي تصميم گرفت براي توجيه ادامه حيات سياسي‌اش، با طرح اتهاماتي كه نظير آن، تنها از سوي گروهك منافقين در دهه 60 عليه نظام اسلامي مطرح شده بود، خود را در قامت يك قهرمان شجاع بنماياند.

اين ادعاها البته هيچ‌گاه از سوي وي اثبات نشد و كميته سه نفره‌اي كه از سوي رييس قوه قضائيه به منظور بررسي موارد تشكيل شده بود، در گزارش خود بر جعلي بودن ادعاها و تنظيم آن‌ها به‌منظور انحراف افكار عمومي تأكيد كرد.

كروبي كه در جريان مناظره انتخاباتي خود با دكتر احمدي‌نژاد پس از طرح ادعايي در مورد دوره استانداري وي در اردبيل و دريافت وام 40 ميليارد توماني از بانك توسط صادق محصولي با واكنش قاطع احمدي‌نژاد مواجه شد و رئيس‌جمهور با اظمينان خطاب به وي گفت "اگر توانستيد ثابت كنيد محصولي يك ريال از بانك وام گرفته است، همه‌ي آن متعلق به شما و دار و دسته‌اتان و در مورد استانداري اردبيل نيز هرچه داريد، در روزنامه بزنيد تا مردم بدانند"، نه تنها هيچ اقدامي براي اثبات ادعاهايش نكرد، بلكه پس از در هفته سوم پس از انتخابات، تيتر اول روزنامه خود را به ادعاي تجاوز جنسي به بازداشت‌شدگان حوادث پس ازانتخابات اختصاص داد.

وي البته اين ادعا را نيز هيچ‌گاه نتوانست ثابت كند و هيچ سندي از آن نيز در سايت‌هاي پرشمار جريان فتنه درج نشد تا اينكه تنها شاهد مورد ادعاي كروبي نيز پس از اقرار به ساختگي بودن ادعاهايش سر از امريكا درآورد.

رسوايي ترانه موسوي و سعيده پورآقايي نيز كه كروبي و دوستانش حتي به‌عنوان شهيد جنبش سبز و كشته شده در زندان پس از تجاوز به وي، براي او مجلس ختم نيز گرفته بودند، آن هنگام روشن شد كه مشخص شد اين دختر از خانه فرار كرده بوده است.

اكنش سراسيمه و استعمال ادبيات هتاكانه از سوي كروبي خطاب به رئيس قوه قضائيه كه روز شنبه منتشر شد و بازتاب عادي آن در رسانه‌هاي جريان فتنه اما نشان مي‌دهد اين رسانه‌ها نيز از آبروريزي‌هاي كروبي خسته شده و ترجيح مي‌دهند ادبيات چاله ميداني او را چندان برجسته نكنند.

كروبي در نامه خود به آيت‌الله لاريجاني اشتياق زايد الوصفي براي اهانت به‌جاي عذرخواهي در قبال ادعاهاي بي‌اساسش نشان داده و بارها بر اين مسئله تأكيد مي‌كند كه او يار امام بوده اما احمدي‌نژاد و لاريجاني حتي شايد امام را از نزديك هم نديده باشند!
جديدترين انتحار كروبي علي‌رغم افزايش غلظت ادبيات شعبان بي‌مخي او، توجه چنداني را برنيانگيخت و تلقي افكار عمومي از وي در اثر تكرار دروغ‌گويي و فحاشي‌هايش عليه افراد و مقامات، از وي چهره‌اي با وجه طنز و قابل استفاده در جوك‌هاي روزانه ساخته است. با اين حال، به نظر مي‌رسد كروبي آنچنانكه اخيراً گفته است براي فاصله گرفتن از اين وضعيت و جدي قلمداد شدن، بيش از هر چيز علاقه‌مند به بازداشت است و در اين زمينه به جهت تحت تأثير قرار دادن آيت‌الله لاريجاني به‌عنوان عالي‌ترين مقام قضايي كه بايد دستور بازداشت وي را صادر كند، اين بار مستقيماً وي را هدف گرفته است.

اين در حالي است كه انتصابات در مجموع سنجيده رئيس جيد قوه قضائيه، برخورد قاطع و در عين حال قانوني با مجرمان پس از انتخابات و سخنان روشنگرانه وي به‌ويژه سخنراني اخير در افشاي ماهيت جريان فتنه و سران آن نشان از اشراف آيت‌الله لاريجاني بر مسائل و آگاهي از ترفندهاي فتنه‌گران براي دوپينگ سياسي است.

 
 
     
 

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

 

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

 
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است