امــروز : پنجشنبه, 04 خرداد 1391
 
 
 
 
ما 338 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

 

به روایت لینک

 

جدیدترین اخبار

 
 
غزه در ماه رمضان ؛ تنگنای معیشتی با امید به آینده چاپ
مطالب - سیاسی
نوشته شده توسط ققنوس   
پنجشنبه, 21 مرداد 1389 ساعت 08:08

http://seyedi.persiangig.com/normal_gaza0.jpg

آرزوها و امیدهای اهالی تحت محاصره در نوار غزه اکنون میان امنیت و دیگر موارد در نوسان است. چه بسا تنها امید آنان این باشد که رمضان امسال طعمی دیگر به دور از رنج محاصره ، فقر و بیکاری روز افزون داشته باشد به خصوص برای کسانی که هیچ منبع درآمدی برای امرار معاش ندارند ، افرادی که به علت محاصره تحمیلی شدید نوار غزه که حدود 4 سال است ادامه دارد از کار بیکار شدند.

http://tabnak.ir/files/fa/news/1388/9/4/43052_834.jpg

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) ابو محمود یکی از شهروندان کارگر غزه ای که به علت محاصره صهیونیست ها بیکار است در اظهاراتی گفت: در گذشته که مشغول کار بودم و منبع درآمدی داشتم ، همه چیز برای خانواده در ایام ماه مبارک رمضان ، اعیاد و غیر از آن می خریدم ، به نیازمندان  صدقه می دادم ولی امروز من را ببین. 5 سال است در خانه نشستم ، بیکارم ، و خانواده ام از طریق کمک های غیر منظم موسسه های خیریه امرار معاش می کنند ما درآمدی نداریم مگر مقرری دولتی که هر سه چهار ماهی به ما پرداخت می شود. ما این مقرری را با همه شادی و سرور می گیریم هر چند که نیازهای معیشتی ما را مرتفع و مشکلات خانواده را حل نمی کند به خصوص این که در بین اعضای این خانواده ها دانشجو و دانش آموز وجود داشته باشد.

تصوير اصلي را ببينيد

ابو محمود ادامه می دهد: " با توجه به این که بخش بزرگی از ساکنان غزه قشر کارگر هستند از شرایط سخت معیشتی رنج می برند و فقر شدید فشار زیادی بر آنان وارد کرده است ، فقری که عامل اصلی آن محاصره تحمیلی بیش از 4 سال بر نوار غزه است. این محاصره همه آرزوها و رویاهای ما ( کارگران ) را بر باد داده است مبنی بر این که روزی خانواده و حتی ابتدایی ترین نیازهای آنان را فراهم سازیم.

حال ابو محمود تفاوت زیادی با حال ابو حسن غزه ای ندارد.  کسی که همه بازار " الزاویه " در غزه را چرخید در حسرت این که جزئی از نیازهای اساسی خانواده خود را در ماه مبارک رمضان تامین کند. او در این حال با خود سخن می گفت و توگویی هذیان می گفت که : درب بیشتر موسسه ها و انجمن های خیریه را زدم ، به تکدی ( گدایی ) رو آوردم تا این موسسه ها بر من منت نهند تا این که بتوانم دستکم بخش کمی از نیازهای ضروری خانواده را تامین کنم."

آمار و ارقام اقتصادی حاکی از آن است که حدود 200 هزار کارگر فلسطینی در نوار غزه در نتیجه بسته ماندن گذرگاه های مرزی از کار بیکار شدند زیرا بسته ماندن این گذرگاه ها تاثیر منفی بر فعالیت کارخانه های غزه داشت و فعالیت بیشتر آنان را مختل و متوقف کرد تا جایی که صاحبان صنایع و کارخانه ها مجبور شدند بسیاری از کارگران خود را در نتیجه نبود مواد سوختی و خام اخراج کنند.

در چنین شرایط تاسف بار و سختی که کارگران غره با آن دست به گریبان هستند و فقر و بیکاری که از محاصره غزه ناشی شده است  هنوز این امید وجود دارد که در این ماه مبارک درهای خیر و برکت به روی فقیران غزه و کارگران آن باز شود.

آنها امیدوارند با توجه به نزدیکی معنوی ناشی از ایام پربرکت ماه رمضان در نزد مسلمانان جهان، کشورهای اسلامی تحرک جدی تری برای رفع محاصره غزه دراین ماه مبارک صورت دهند.

غزه یی ها هم اینک در بعدانرژی(برق و گار) آموزشی (لوازم التحریر) ساختمانی(سمنازل و اماکن عمومی تخریب شده) با مشکلات عدیده یی روبرو هستند خصوصا در برخورداری از نعمت برق با دشواری های زیادی مواجه هستند به گونه یی که در برخی از نقاط این منطقه محاصره شده مردم یا برق ندارند و یا در طول شبانه روز بیش از 16 الی 18 ساعت از نعمت برق محرومند.

 
 
     
 

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

 

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

 
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است