امــروز : جمعه, 05 خرداد 1391
 
 
 
 
ما 143 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

 

به روایت لینک

 

جدیدترین اخبار

 
 
گزارشی کامل از حوادث و اتفاقات در یوم النکبه 2011 چاپ
مطالب - سیاسی
نوشته شده توسط ققنوس   
سه شنبه, 27 اردیبهشت 1390 ساعت 09:07

همزمان با شصت و سومین سالروز یوم النکبه (فاجعه اشغال فلسطین) مردم کشورهای فلسطین، سوریه، لبنان، مصر، ترکیه و اردن با برگزاری تجمعاتی اعتراض آمیز انزجار خود را نسبت به اشغالگری رژیم صهیونیستی اعلام کردند و قصد حرکت به سوی مرزهای فلسطین را داشتند که در این حین مورد هدف شلیک گلوله های اسرائیلی قرار گرفتند. این درگیری ها دهها کشته و بیش از صدها زخمی بر جای گذاشت.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) روزهای گذشته هزاران تن از معترضین به اشغال سرزمین های فلسطین در سالروز یوم النکبه (25 اردیبهشت) از لبنان و سوریه به نزدیکی مرزهای همجوار با رژیم صهیونیستی آمدند و با سردادن شعارهای ضد صهیونیستی یوم النکبه را محکوم کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی آنان را هدف مستقیم گلوله هایشان قرار داده و دهها تن را به خاک وخون کشیدند.


در همین حال فلسطینیان مناطق مختلف فلسطین نیز در اعتراض به اشغال سرزمین هایشان و اخراج اجباری آنان از خانه های خود اقدام به راهپیمایی کردند که با شلیک مستقیم نظامیان صهیونیست و حملات آنها صدها نفر زخمی شدند.
در این گزارش، مشروحی از این اعتراضات آورده شده است:

فلسطین

رژیم صهیونیستی در اقدامی وحشیانه، فلسطینیانی را که در راهپیمایی نکبت شرکت کرده بودند، هدف حملات شدید خود قرار داد و بیش از 200 نفر از آنها را زخمی کرد و یک فلسطینی را به شهادت رساند.
در نوار غزه، براثر تیراندازی نظامیان رژیم صهیونیستی به تظاهر کنندگان فلسطینی در نزدیک گذرگاه بیت حانون و شلیک توسط تانک های اسرائیلی بیش از 90 نفر زخمی شدند که اغلب آنها را کودکان تشکیل می دادند.
در پی شلیک مستقیم نظامیان صهیونیست به معترضین فلسطینی در غزه یک جوان 18 ساله نیز به شهادت رسید. 
در همین حال همزمان با حملات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به باریکه غزه، جنگنده های رژیم صهیونیستی نیز به بیت حانون در شمال نوار غزه حمله کرده و برخی از مناطق این شهر را بمباران کردند . طی این حملات 16 فلسطین زخمی شدند.
نظامیان رژیم صهیونیستی در قلندیه، رام الله و الخلیل در کرانه باختری نیز طی حملات شدید با تیراندازی به سوی راهپیمایان فلسطینی یک نفر را شهید و دهها تن دیگر را زخمی کردند.
گفتنی است تنها در منطقه رام الله 150 فلسطینی به شدت زخمی شدند که حال برخی از آنان وخیم گزارش شده است.

تل آویو

بیش از صد نفر نیز در تظاهراتی در تل آویو، سران رژیم صهیونیستی را قاتل کودکان و شهروندان بی گناه فلسطینی خواندند و خواستار انتفاضه مردمی علیه اسرائیلی های قاتل شدند.


سوریه
نیروهای اسرائیلی با حمله و گشودن آتش به‌ روی تظاهرکنندگان ضد اسرائیلی و معترض به یوم النکبه در مناطق تحت اشغال بلندی‌های جولان سوریه، 12 تظاهرکننده را به قتل رساندند و بیش از 30 نفر را زخمی کردند.
بر اثر حمله نیروهای صهیونیستی به روستای مجدل شمس در منطقه جولان اشغالی نیز چهار نفر شهید و دهها تن دیگر مجروح شدند.
تظاهرکنندگان قصد ورود به مرزهای فلسطین را داشتند.


لبنان

نظامیان رژیم صهیونیستی با حمله به تظاهرکنندگان در شصت و سومین سالروز اشغال فلسطین در منطقه مرزی روستای لبنانی مارون الراس نیز باعث شهادت و زخمی شده بیش از 80 نفر از تظاهرککندگان لبنانی شدند.
طبق آخرین آمار طی حملات نظامیان رژیم صهیونیستی تاکنون 10 نفر از شهروندان لبنانی به شهادت رسیده و 112 نفر دیگر نیز زخمی شده اند.

مصر

هزاران شهروند مصری نیز در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی به مناسبت شصت و سومین سالگرد یوم النکبه در قاهره تظاهرات کردند و خواستار اخراج سفیر این رژیم از کشورشان شدند.
مردم مصربه مناسبت سالروز فاجعه اشغال فلسطین با تجمع در مقابل این سفارتخانه خواستار گشودن دایمی گذرگاه مرزی رفح و ایجاد یک منطقه آزاد تجاری میان مصر و نوار غزه جهت پایان بخشیدن به گرفتاری ها و مشقت های برادران فلسطینی شدند.
به دنبال این تظاهرات شمار زیادی از نیروهای سرویس امنیتی مصر به منظور جلوگیری از بروز درگیری در اطراف سفارتخانه رژیم صهیونیستی مستقر شدند که در برخی نقاط به درگیری با معترضین انجامید که 24 زخمی بر جای گذاشت.

اردن

در اردن نیز صدها تن از مردم این کشور بویژه مردم منطقه الکرامه و آوارگان فلسطینی به خیابان ها آمدند و خواستار پایان اشغالگری های رژیم صهیونیستی در سرزمین های فلسطین شدند که با سرکوب نظامیان ارتش اردن مواجه شده و شماری از آنان به شدت زخمی و به بیمارستان منتقل شدند.

ترکیه

همچنین در ترکیه نیز صدها فعال ضد صهیونیست نیز در سالروز یوم النکبه به خیابان ها آمدند و ضمن به آتش کشیدن پرچم رژیم صهیونیستی، اشغالگری صهیونیست ها را محکوم کرده و خواستار بازگشت فلسطینیان به سرزمین های اجدادیشان شدند.

در پانزدهم ماه می‏ سال 1948 حادثه ‏ای در تاریخ فلسطین روی داد که روز نکبت نام گرفت. از نظر فلسطینی‏ها این روز یادآور روزهای تلخ یعنی اشغال سرزمین‏شان و مصادره اراضی و اولین موج آوارگی و اخراج بیش از 800 هزار فلسطینی از خانه و کاشانه‏شان است.


منبع : خبرگزاری قدسنا
 
 
     
 

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

 

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

 
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است