امــروز : جمعه, 05 خرداد 1391
 
 
 
 
ما 204 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

 

به روایت لینک

 

جدیدترین اخبار

 
 
ارتباط نماد های منافقین سبزپوش با نظریه فوکویاما چاپ
مطالب - سیاسی
نوشته شده توسط mosafer   
پنجشنبه, 02 اردیبهشت 1389 ساعت 21:55

با توجه به اقدامات منافقانه میر حسین موسوی و حامیانش و استفاده از نماد هایی همچون رنگ سبز و شعار یا حسین(رنگ سرخ و شهادت طلبی) و نظریه ای که فرانسیس فوکویاما فیلسوف آمریکایی در مورد رنگ سبز و سرخ در میان شیعیان دارد ، لازم دانستیم ارتباطی که بین این دو فرد و صحبت هایشان هست را برای برخی روشن نماییم.

اگر با نظریه فرانسیس فوکویاما(متولد شیکاگو)فیلسوف آمریکایی آشنا باشید این فرد رمز بقای شیعیان واقعی و شکست ناپذیری آنان را اعتقاد به دو رنگ سبز و سرخ می داند که رنگ سبز را امید به آینده و انتظار منجی و رنگ سرخ را شهادت طلبی معنی می کند.

بخش هایی از صحبت های فرانسین فوکویاما در زیر آمده است


"سال 1986 اوج پیروزی رزمندگان اسلام:بال سبز این پرنده همان مهدویت و عدالتخواهی اوست.چون شیعه در انتظارعدالت به سرمی برد،امیدوار است وانسان امیدوارهم شکست ناپذیر است.نمی توانید انسانی راتسخیر کنید که مدعی است کسی خواهد آمد که در اوج ظلم و جور، دنیا را پراز عدل و داد خواهد کرد.ال سرخ شیعه شهادت طلبی است که ریشه درکربلا دارد وشیعه را فناناپذیر کرده است...شیعه با این دو بال ، افق پروازش خیلی بالاست وتیرهای زهرآگین سیاسی، اقتصادی ،اجتماعی،فرهنگی ،اخلاقی و...به آن نمی رسد.شیعه باشهادت دوچندان می شود.شیعه عنصری است که هرچه اورا از بین ببرید بیشترمی شود."

با این طرز فکر صهیونیست ها هم بیکار نمی نشینند و هر چند سال برای تخریب این دو بعد برنامه هایی را به اجرا می گذارند که به عنوان نمونه می توان از ورود تفکر لیبرالیسم سرمایه داری(همان نهضت سازندگی معروف!)و نفوذ تفکر سکولاریسم یاد کرد.

نمونه های تخریب مقدسات شیعیان واقعی در دوران قبل از ریاست جمهوری دکتر محمود احمدی نژاد به وضوح دیده می شود و نیازی به نام بردن نیست اما آنها در جدیدترین اقدام از ساده لوحی شایدم هم روباه صفتی اشخاصی مانند میر حسین موسوی ، هاشمی رفسنجانی ، محمد خاتمی و مهدی کروبی استفاده کردند و اینبار تخریب اعتقادات را بدست اقلیت مردم دادند.اگر دقت کرده باشید کودتاگران منافق پس از انتخابات روی دو نماد یا شعار تاکید دارند:نماد سبز و شعار یا حسین.

مطمئنا افرادی که هنوز از این منافقین حمایت می کنند شیعه واقعی نبوده و فقط بظاهر شبیه شیعیان هستند و متاسفانه از غفلت نهاد های اطلاعاتی و عملیات روانی جمهوری اسلامی استفاده کردند و طرح و نقشه صهیونیزم جهانی که بر پایه نظریه فرانسیس فوکویاما استوار است را برای تخریب نماد های شهادت طلبی و عدالتخواهی و امید به آینده در کشور اجرا نمودند و باید اعتراف کرد که موفق هم شدند.

شخصا هر فرد پایبند به اصول شیعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی را پس از این حوادث مشاهده کردم و با وی صحبت کردم با دیدن نماد سبز ، پرچم سبز و ... اولین چیزی که به ذهنش می رسد منافقین سبز پوش هستند حال آنکه قبل از اجرای این پروژه نماد سبز نماد ولایت ، عدالتخواهی و انتظار بود و با دیدن رنگ سبز ولایت آخرین منجی ، حضرت صاحب الزمان(عج) به ذهن می آمد نه چهره کثیف عده ای منافق.

در بررسی نماد یا شعار دوم منافقین سبز پوش یعنی شعار یاحسین نیز قضیه نماد سبز صدق می کند.هر کسی هم با هر اعتقادی باشد وقتی جمله ای بار ها و مدام به گوشش بخورد آن جمله و هر چیزی که با آن جمله در ارتباط است به ذهنش می آید. تا قبل از این اتفاقات با شنیدن شعار زیبای یا حسین هیچ نقطه کثیفی در ذهنمان نقش نمی بست اما با بی کفایتی سیستم های مسئول در جمهوری اسلامی ، منافقین کاری کردند که در ذهن شیعیان واقعی در پاک ترین مقدسات هم نقاط کثیفی نقش ببندد.

شخصا این اتفاقات را ضعف و کم کاری سیستم های اطلاعاتی و امنیتی و عملیات روانی کشور می دانم که توانایی خنثی سازی چنین فتنه هایی را قبل از وقوع ندارند و به دستگیری های بعد از فتنه ها دلخوش کرده اند و کم کاری و ضعفشان را با چنین دلایلی توجیه می کنند.

اما به لطف خدا امت حزب الله و شیعیان واقعی هنوز با رهبری ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ای(دامت برکاته) در مقابل منافقین و فتنه گران می ایستند و ایستاده اند و لحظه ای سلاح مبارزه را زمین نخواهند گذاشت.

در جدید ترین اقدام ، منافقین سبز پوش روز 13 آبان قصد تحرکاتی را دارند.سفارت روسیه و ... اهمیت خاصی برایمان ندارند و نخواهند داشت و تکلیفشان با دولتمردانمان است اما اگر بخواهند حرف ، شعار و یا عملی در مورد حمایت از سفارتخانه کشوری که مدال افتخار بر گردن فرمانده ناو وینسنس انداخت انجام بدهند و یا به سمت نقاطی که خودشان می دانند کجاست بروند رنگ سبز و سرخ را برایشان معنی خواهیم کرد

.

 
 
     
 

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

 

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

 
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است