|
مطالب -
سیاسی
|
|
نوشته شده توسط mosafer
|
|
شنبه, 04 اردیبهشت 1389 ساعت 07:08 |
مهدی هاشمی از متهمان اصلی فتنه پس از انتخابات كه 6 ماه است از كشور خارج شده، به رغم دریافت احضاریه حاضر به بازگشت و معرفی خود به دادگاه نیست. این در حالی است كه وزیر اطلاعات هم دیروز اعلام كرد حكم جلب نامبرده در اختیار وزارت اطلاعات است.
مهدی هاشمی از عناصر پشت پرده سایت ضد انقلابی جمهوریت و یكی از عناصر تحریك كننده به تشنج و اغتشاش در پوشaش كمیته صیانت از آرا، به تازگی در واكنش به انتشار خبر جلب و اعتراضات گسترده افكار عمومی مبنی بر تعلل در تعقیب و بازداشت وی، مدعی شد حاضر به رسیدگی به اتهامات در دادگاه صالحه است.
در نامه ای كه از مهدی هاشمی در سایت دی پرس و سپس در اغلب شبكه ها و سایت ها منتشر گردید آمده است: انتظار بحق اینجانب از دستگاه قضایی این است كه اجازه ندهد غوغاسالاری ها اعتبار قضاوت را مخدوش كند و نیز به فكر روزی هم باشند كه صبر اینجانب به سرآید و مطالبی را كه از عقبه این سناریوسازی ها می دانم و مایل نیستم برملا شود، برملا گردد(!) اینجانب برای چندمین بار اعلام می نمایم كه حاضر به رسیدگی به اتهامات در دادگاه صالحه هستم و انتظار دارم به شكایات من از جمله از كسانی كه در این مدت از همه ابزار برای ترور شخصیت من و خانواده ام استفاده كرده اند، رسیدگی شود.

در همین حال رجانیوز گزارش داد: ماجرای احضار مهدی هاشمی به اسفند ماه سال گذشته برمی گردد. او با كمیته صیانت از آرا در ارتباط بوده و اتهاماتی در پرونده سایت جمهوریت متوجه وی است. اما سفر طولانی وی به انگلستان حساسیت ها را بیشتر كرد. هنگامی هم كه احضاریه صادر شد مهدی هاشمی در ایران نبود و قوه قضائیه احضاریه را به آدرس منزل و محلی كه قبلاً او كار می كرد، ارسال و ابلاغ نمود. چندی بعد وكیل مهدی هاشمی در دادسرا حاضر شد و نسبت به احضاریه صادر شده كسب اطلاع كرد. در ایام پایانی سال بود كه گزارشی به قوه قضائیه رسید و از سفر قریب الوقوع مهدی هاشمی در تعطیلات نوروزی به ایران حكایت داشت. به دنبال این گزارش مأمورینی در فرودگاه تهران و كیش مستقر شدند و رسماً و كتباً به آنها اعلام شد كه در صورتی كه مهدی به ایران وارد شود، باید به دادسرای تهران معرفی شود. قرار بود مأموران مهدی هاشمی را به دادسرای تهران هدایت كنند. اگرچه در تعطیلات مهدی به ایران نیامد، اما همچنان قوه قضائیه آماده انتقال او به دادسرا است و به محض ورود مهدی هاشمی به كشور وی در اختیار شورای بازپرسی قرار خواهد گرفت. پیشتر جعفری دولت آبادی در این خصوص گفته بود «ما امیدواریم كه خود ایشان كه زمانی مدعی بودند كه اگر من احضار شوم، در مرجع قضایی حاضر خواهم شد و برائت خود را خواهم گرفت، خودشان را به مرجع قضایی معرفی كند».
به هر حال اكنون كه این متهم پرونده فتنه ادعا می كند «اگر صبر اینجانب به سر آید سناریوسازی ها را برملا می كنم» و «برای چندین بار اعلام می نمایم حاضر به رسیدگی به اتهامات در دادگاه صالحه هستم»، ظاهراً نیازی به اینترپل یا اقدامات غافلگیر كننده وزارت اطلاعات نباشد و وی با بازگشت داوطلبانه به ایران می تواند ضمن معرفی خود، هم شائبه فرار - و فراری داده شدن از سوی برخی اطرافیان- از كشور را برطرف كند و هم ناگفته های بسیاری از سناریوسازی ها را كه افكار عمومی منتظر آن هستند، مانند برخی متهمان دیگر به مردم بازگو كند. به این اعتبار، صبر مردم بیش از آقای هاشمی سرآمده است!
برخی خبرهای غیر رسمی از علاقه مهدی هاشمی و برخی اطرافیان برای تعیین قاضی و بازجویان و نحوه بازداشت! حكایت می كرد كه با مخالفت قاطع و تأكید بر لزوم معرفی بی قید و شرط متهم نامبرده به دادگاه روبرو شده است. گفتنی است در حالی كه حسین مرعشی برای اجرای حكم دادگاه، فروردین ماه خود را به زندان معرفی كرد، فائزه هاشمی با وجود تخلفات عدیده هنوز تحت تعقیب قضایی قرار نگرفته است.
|