|

تغییر در اساس نامه دانشگاه آزاد كه خواستی عمومی طی چند ساله اخیر بوده است، دلیلی شد تا بی بی سی فارسی درحمایت از جاسبی وارد صحنه شود.
خبرگزاری فارس به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران نوشت؛ بی.بی.سی فارسی كه از رسانههای تبلیغ و اشاعه دروغهای جنبش موسوم به سبز در انتخابات بوده است، طی چند روز اخیر به حمایت از مدیریت ارگانهایی میپردازد كه نقش مهم و اصلی را در اجرا و پیش بردن اغتشاشات داشتند.
بی.بی.سی فارسی كه به كمك رمضان نژاد مشاور دولت خاتمی در دی ماه گذشته به راه افتاد، در اولین اقدام خود به حمایت و دلسوزی برای ریاست فعلی جهاد دانشگاهی پرداخت. اما تغییر در اساس نامه دانشگاه آزاد كه خواستی عمومی طی چند ساله اخیر بوده است دلیلی شد تا بی بی سی فارسی مجددا درحمایت از مدیریت دانشگاه آزاد یعنی جاسبی وارد صحنه شود. پرونده های مبهم اقتصادی مدیران دانشگاه آزاد و نیز اوج دخالت جاسبی و مهدی هاشمی در جریانات انتخابات عاملی بود كه امكانات دانشگاه آزاد به بازوی اجرایی و در صحنه تصمیم گیری های پشت پرده اغتشاشات و اتاق فكر لندن باشد.
بر همین اساس بی بی سی فارسی اولین رسانه ای بود كه با احساس این خطر تغییر اساس نامه را دولتی كردن دانشگاه آزاد دانسته و سعی كرده با ارائه جلوه های مصنوعی به مظلوم نمایی برای مدیریت جاسبی بپردازد.
البته بی بی سی فارسی آغاز خبر خود را با حذف موسوی از هیئت امنای دانشگاه آغاز كرده است اما متن خبر نشان از آن دارد كه محدود كردن دست جاسبی و حذف این بازوی اجرایی اغتشاشات احتمالی از اهمیت بیشتری برخوردار است.
البته بی بی سی هیچ اشاره ای به درخواست چندین ساله دانشجویان و اساتید دانشگاه های كشور برای تغییر در فضای مدیریت دانشگاه آزاد و جاسبی نكرده است .
به نظر می آید تغییرات احتمالی در ساختار مدیریت های آتش افروز در اغتشاشات دلایل اصلی حمایت بی بی سی فارسی از آنها برای ایجاد فضای رسانه ای برای ایجاد جو رسانه ای بر علیه این تغییرات است. پیش از حمایت بی بی سی فارسی از جاسبی این رسانه نزدیك به اصلاح طلبان و رفرمیست های دوم خردادی چون شمس الواعظین به حمایت گسترده از حضور طیبی در جهاد دانشگاهی، حضور مهدی هاشمی در لندن پرداخته بود.
قابل ذكر است ابلاغ اساس نامه جدید دانشگاه آزاد با استقبال جامعه دانشگاهی كشور مواجه شده است. بنابر اساس نامه جدید حداكثر زمانی كه مدیریت جاسبی در دانشگاه آزاد كه فرمان نا آرامی مدنی را در دانشگاه آزاد پس از انتخابات اخیر اعلام كرد، تنها 4 سال آینده است.
|