امــروز : جمعه, 05 خرداد 1391

ما 199 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

به روایت لینک

جدیدترین اخبار

موسوی از كودتای مخملی آمریكا می گوید چاپ
مطالب - سیاسی
نوشته شده توسط mosafer   
سه شنبه, 14 اردیبهشت 1389 ساعت 08:06

اظهارات 28 سال پیش میرحسین موسوی درباره كودتای آمریكایی قطب زاده علیه حضرت امام و نقش خیانت آمیز سیدكاظم شریعتمداری در آن ماجرا، حاوی نكاتی عبرت آموز است كه از جمله می توان عملكرد یك سال اخیر خود موسوی و اطرافیانش (از جمله برخی روحانی نماها) را با همان اظهارات سنجید و دلایل ناكامی او را جست وجو كرد.

اكبر اعلمی عضو فراكسیون اصلاحات در مجلس ششم مصاحبه موسوی در زمان نخست وزیری (5 اردیبهشت 1361) را در سایت خود منتشر كرد. میرحسین موسوی در پاسخ به این سأال كه «نظر شما در مورد توطئه ای كه توسط بیگانگان و به دست قطب زاده طرح ریزی شده بود، چیست؟» می گوید: «برنامه قطب زاده و همدستان توطئه گرش بسیار برنامه كودكانه ای بود. اگر از جنبه های ساده لوحانه این طرح خائنانه بگذریم، آن چه برای من تعجب آور است این است كه چگونه قطب زاده اطمینان داشت كه در صورت موفقیت در اجرای اهداف پست خود می تواند بر مردم حاكم شود. ملت ما چهره امثال او را شناخته و جریانات وابسته به اغیار غیراسلامی را به خوبی شناخته است... ملت ما در این جریان با چند روحانی نمای منحرف روبرو می باشد نه با نهاد روحانیت. نهاد روحانیت نمی تواند در راستای سیاست های آمریكا حركت كند و امیدی برای افراد شنا خته شده و جریانات ورشكسته چه قبل و چه بعد از انقلاب باشد، اما سیدكاظم شریعتمداری و امثالهم می توانند. من نوار صحبت های این فرد را شنیدم و برای مردمی كه روزی مقلد ایشان بودند ناراحت شدم. چرا كه من صدها نفر از اطرافیان خود را می شناختم كه با عشق و علاقه از ایشان تقلید می كردند. چون او را مرجع می پنداشتند. انسان به مرجع خود علاقه قلبی هم پیدا می كند. خاطرم هست بعد از فوت آیت الله بروجردی به هر خانه همشهری ها كه می رفتم، یك طرف عكس این شخص و طرف دیگر عكس امام بود. ولی وقتی كسی در هر مقامی به اعتماد و احساس مذهبی مردم پاسخ درست نمی دهد، جای آن محبت را بی توجهی تنها نمی گیرد، بلكه نفرت سر برمی آورد. مردم تحمل نمی كنند اسلام و عقاید آن ها به شوخی گرفته شود. آنها دوست ندارند كه اسلام پناهی، نردبام ترقی كسی قرار گیرد.»

کیهان نوشت:موسوی در آن مصاحبه - برخلاف منطق  همسرش كه ادعا كرد موسوی فرزند آذربایجان و داماد لرها بود و باید در این مناطق رأی اول را می آورد- گفته است: «]آمریكا و ایادی آن[ تصور می نمایند كه هنوز می توان با تكیه بر انگیزه های شرك آلود ناسیونالیستی و ملی گرایی در كشور بحرانی را به وجود آورد، ولی ملت مسلمان ما از جمله برادران و خواهران آذربایجانی ما اگر از یك مرجع تقلید می كنند، بدین خاطر نیست كه همشهری آن هاست... به هر حال هركس از ماجرای شریعتمداری خاطراتی دارد... در آرشیو محرمانه وزارت امور خارجه هنگامی كه در آن جا انجام وظیفه می نمودم اسناد زیادی درباره ایشان دیدم كه می توانم گواهی دهم. از جمله آن ها، درست در بحبوحه انقلاب و اوج گیری حركت اسلامی مردم، نماینده ای از طرف شاه مراكش با پادویی سفیر ایران در عراق، برای ملاقات ایشان می آید. خوب كسی كه این سند را می بیند اگر چیز دیگری هم نباشد این سؤال مطرح می شود كه نماینده مخصوص شاه حسن با یك مرجع شیعه چه كاری می تواند داشته باشد؟»

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است