امــروز : جمعه, 05 خرداد 1391
 
 
 
 
ما 165 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

 

به روایت لینک

 

جدیدترین اخبار

 
 
وبلاگنويسان بسيجي ماهيانه700هزارتومان ميگيرند چاپ
اخبار - اجتماعي
نوشته شده توسط گروه خبری مرصاد   
سه شنبه, 18 آبان 1389 ساعت 09:40
بلاگرهای بسیجی ماهی 700000 تومان حقوق می‌گیرند!

یک سایت مخالف ایران از حقوق 700000 تومانی وبلاگ نویسان بسیجی خبر داده است که به آن‌ها به صورت منظم پرداخت می‌شود.

به گزارش شبکه ایران، در همین راستا، یکی از سایت‌های وابسته به جریان ضدانقلاب با اذعان به فعالیت‌های مستمر و تاثیرگذاری این فعالیت‌ها بر فضای عمومی اینترنت که موجب ریزش هوادار در میان جریان آشوب 88 شد، ضمن تلاش برای "ساماندهی شده" نامیدن این فعالیت‌ها، نوشته است: انتخاب میان کی‌بُرد یا کلت کمری، انتخاب میان ایست بازرسی خیابانی یا ایست بازرسی در بزرگراه وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها، انتخاب میان تجمع‌های سازماندهی‌شده مقابل سفارت‌خانه‌های غربی و خانه مخالفان نظام یا تولید محتوای سازماندهی شده در جهان بدون‌مرز اینترنت. بسیجیان مدتی است که با این انتخاب روبرو هستند."

این سایت البته تلاش کرده تا تفکرات ذهنی خود را به عنوان یک مطلب علمی به مخاطبانش عرضه کند و در همین زمینه، با بیان اینکه "بلاگرهای بسیجی در فضای مجازی هم ادبیات خاص خود را حفظ کرده‌اند. پرخاشگری به مخالفان، تهدید و گاهی فحش‌های رکیک چاشنی نوشته‌های آنهاست!"، عصبانیت خود از این حضور فعال را به نمایش گذاشته است.

نویسنده این مطلب به همین هم بسنده نکرده و از حقوق 700000 تومانی وبلاگ نویسان بسیجی خبر داده است! البته مشخص نکرده که منبع این رقم جالب از کجا آمده است.

البته این موضوع، در میان سایت‌های ضدانقلاب سابقه دارد.

بسیجیان برای وبلاگ‌نویسی حقوق میلیونی می‌گیرند!

چندی پیش، سایت وزیر ارشاد دولت اصلاحات در ادعایی بامزه با بیان اینکه بسیجیان به وبلاگ نویسی تشویق سازمانی شده‌اند، نوشت که آنان برای هر پست وبلاگ در مدح مسئولان رهبری نظام و دفاع از رئیس جمهور حداقل "شصت هزار تومان" دریافت می‌کنند.

بنابر حساب و کتاب سایت جرس، با این اقدام، هر بسیجی وبلاگنویس ماهی یک میلیون و هشت هزار تومان کسب می‍کند که با توجه به خط فقر در ایران بسیار جذاب است.

هراس از حضور انقلاب اسلامی در اینترنت؛ چرا؟

کارشناسان رسانه، پایین آمدن محتوای ضدایرانی در فضای سایبر و تنگ شدن فضا برای فعالیت در حضور بلاگرهای انقلابی را یکی از دلایل اصلی مخالفت و ترس اپوزیسیون از فعالیت‌های اینترنتی جوانان ایرانی ارزیابی می‌کنند.

این مساله از آنجا ناشی می‌شود که تا چند سال پیش فضای اینترنت به طور کامل در اختیار مخالفان جمهوری اسلامی ایران بود و آنان در این عرصه یکه تازی می‌کردند.

با این وجود، در سال‌های اخیر به ویژه بعد از کودتای نافرجام مخملی سال 88، جوانان ایرانی با ظرفیت‌های فضای مجازی آشنا شدند و با ورود به این عرصه، صحنه جنگ نرم را نیز به عرصه تقابل خیر و شر بدل کردند.

تلاش برای تولید محتوای اخلاقی، انسانی و اسلامی درحالی که طرف مقابل به دنبال ایجاد فضای وحشت، اختناق و دامن زدن به نابسامانی‌های اخلاقی و جنسی است، اصلی‌ترین هدف بلاگرهای ارزشی در اینترنت است.

حضور ارزشی در اینترنت؛ موفق با ناموفق؟

در این میان، برخی رسانه‌های وابسته به مخالفان ایران معتقدند جریان ارزشی نتوانسته است به موفقیتی در عرصه سایبری برشد؛ مساله‌ای که آن را با ماهیت اینترنت در تضاد می‌دانند.

اما نگاهی اجمالی به اتفاقات سال گذشته در فضای مجازی، مشخص می‌کند که این ادعا درست نیست و جریان انقلابی توانسته با وجود سابقه کم و کوتاه مدت در این عرصه، تاثیرگذاری فوق‌العاده‌ای داشته باشد.

به عنوان مثال، سال گذشته سیستم وبلاگنویسی "وردپرس" طی یک آمار رسمی اعلام کرد که وبلاگ "آهستان" که یکی از بلاگرهای ارزشی نویسنده آن است، در زمره ده وبلاگ برتر و پربیننده جهان قرار گرفته است.

با این حال به نظر می‌رسد با توجه به فضای جنگ نرم غرب علیه ایران، این مجداله مجازی در ابتدای خود قرار دارد و در آینده‌ای نه چندان دور شاهد یک رقابت جدی در این زمینه خواهیم بود.

 
 
     
 

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

 

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

 
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است