امــروز : جمعه, 05 خرداد 1391
 
 
 
 
ما 150 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

 

به روایت لینک

 

جدیدترین اخبار

 
 
مسلمان شدن یک یهودی اسرائیلی چاپ
اخبار - فرهنگي
نوشته شده توسط مدیر داخلی سایت   
سه شنبه, 02 شهریور 1389 ساعت 17:53
گفتگوی مهر با بانوی یهودی پس از تشرف/ "کاملیک فلیمیک"، فاطمه حیدری شد
اصفهان - خبرگزاری مهر: بانوی 25 ساله ساکن تل آویو مرکز سرزمین های اشغالی (اسرائیل) که در نخستین روز از ماه مبارک رمضان به اسلام گرویده است، گفت: از نظر من اسلام اسطوره ادیان الهی است و من مجذوب مذهب تشیع و فرهنگ ایران شدم.

"کاملیک فلیمیک" در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان با اشاره به اینکه پس از گرویدن به دین اسلام نام و نام خانوادگی خود را به "فاطمه حیدری" تغییر داده است، افزود: اکنون دانشجوی رشته الهیات و فلسفه در دانشگاه الزهرای تهران هستم و تا سن 15 سالگی در تل آویو زندگی کرده ام.

وی در خصوص علت انتخاب دین اسلام اظهار داشت: بعد از آمدن به ایران من در دانشگاه الزهرای ایران پذیرفته شدم و به واسطه رشته‌ای که انتخاب کرده بودم، مطالعات وسیعی در ادیان مختلف داشته تا در نهایت زمانی که مباحث درسی من به شیعه شناسی رسید، شیفته دین اسلام و مذهب شیعه شدم و جرقه تغییر دین در ذهن من زده شد.

کاملیک فلیمیک( فاطمه حیدری) اضافه کرد: من درس های بزرگی از دین اسلام گرفتم و به فرهنگ ایرانی نیز بسیار علاقمندم و این دو مرا مجذوب خود کردند.

این دانشجوی تازه مسلمان شده با اشاره به این که از زمان نیمه شعبان و تولد حضرت قائم(عج) به این مسأله فکر می کردم، ادامه داد: منزلت زن در دین اسلام، احترام به پدر و مادر و فرهنگ و آداب مسلمانی بیشترین دلایل من برای گرویدن به دین مبین اسلام بود.

فاطمه حیدری بیان داشت: من 15 سال در قلب اسرائیل زندگی می کردم اما مسلمانان زیادی را از خطر رژیم صهیونیستی آگاه کردم و  نجات دادم و همیشه از این شرایط در عذاب بودم.

فاطمه حیدری شیعه بودن را طبق روایتی از امام صادق(ع) "یک دریا بی کسی" توصیف کرد و گفت: هر کسی در دنیا لیاقت شیعه بودن را ندارد.

این بانوی تازه مسلمان در ادامه گفتگو با مهر ادامه داد: اسلام در یک کلمه بی انتهایی و معراج است و من احساس می کنم به دین شما دعوت شده ام.

وی در خصوص بازدید از هفتمین نمایشگاه قرآن و علوم قرآنی اصفهان اظهار داشت: در این نمایشگاه ماکتی از بقاع متبرک ائمه اطهار را دیدم که به دست یهودیان از بین رفته بود و در آن لحظه از عاملان این اقدامات بیزار شدم.

به گزارش مهر این دانشجوی تازه مسلمان از پدری ایرانی الاصل بوده که مدتها در سرزمینهای اشغالی (اسرائیل) ساکن بوده و پس از مدتی با سختی فراوان به ایران بازگشته‌ است.

 
 
     
 

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

 

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

 
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است