امــروز : جمعه, 05 خرداد 1391
 
 
 
 
ما 178 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

 

به روایت لینک

 

جدیدترین اخبار

 
 
جمهوري اسلامي ايران در حال سقوط!!!+اسناد چاپ
اخبار - پیشرفت های ایران
نوشته شده توسط گروه سیاسی مرصاد   
جمعه, 26 آذر 1389 ساعت 14:14

برخي از پيشرفتهاي ايران با منابع از اينترنت

بنام خداوند جان و خرد

با سلام خدمت همه دوستان و آرزوي قبولي عزاداري هاي همه در ايام محرم سالار و سرور شهيدان عالم حضرت مولانا اباعبدالله الحسين(عليه السلام)،متن زير را تقديم مي كنم.

چندي پيش در اينترنت دنبال مطالبي در مورد پيشرفت هاي ايران در عرصه هاي مختلف مي گشتم و مبناي جست و جويم را رو لينكهاي معتبر و تاكيد بر منابع خارجي گذاشتم البته اصل اين فكر موقعي در ذهنم جرقه زد كه بحثي در مورد پيشرفتهاي ايران در فيس بوك شده بود.... سواي از فيس بوك بازي اونم با چند نفر مغرض و خود باخته(بجز دوستان)كسانيكه زرق و برق آمريكا و خارج(اروپا...)چشمو مغزشان را كور كرده و پر از كينه به وطن شدند،خواستم اين مطالب را شما هم بدانيد كه اگر خواستيد چون آيينه روبروي اين افراد بگيريد تا خود را ببينند و بدنبال تمنا كردن از بيگانه نباشند....


در ابتدا بگويم اين نوشتار به پيشرفت هاي عظيم هسته اي و رسيدن ايران به تكنولوژي چرخه كامل سوخت و ساخت نيروگاه هاي هسته اي و خودكفايي هاي غرور آفرين اين صنعت كه در صورت تكميل و بهره برداري از آن از نظر ارزش چيزي كم از ملي شدن صنعت نفت ندارد وهمچنين پيشرفتهاي حاصله از اين صنعت در علوم پزشكي كه همكنون مورد استفاده دانشمندانمان است و نيز تكنولوژي نانو ايران و شبيه سازي و علوم ژنتيك و سلولهاي بنيادي و بسياري از افتخارات ديگر نپرداخته است.چونانكه اين ها معمولا شنيده شده و با يك جستجوي مختصر جايگاه اول منطقه اي(خصوصا در سلولهاي بنيادي و علوم نانو) قابل رصد هست.

اما اين مطالب شايد كمتر مورد توجه قرار گرفته:

ابلاغ سند چشم‌انداز ملی توسط مقام معظم رهبری در 23 آبان ماه سال 1382 نقطه عطفی در راهبری و ساماندهی حرکت کلی کشور در جهت اهداف متعالی انقلاب اسلامی بود.یکی از پنج محور اصلی چشم‌انداز 20 ساله کشور در افق 1404، دستیابی به جایگاه اول علمی و فناوری در سطح منطقه تعریف و تعیین شده است. كه باتوجه به مطالبي كه عنوان ميشه اصلا دور از انتظار نيست وبه كوري دشمنان اسلام و ايران حتما محقق ميشه ان شا الله.

اولين مورد مقاله ويكي پديا در مورد ترين ها درجهان(ركورد)

چيز جالبي كه به چشمم خورد اين بود پيشرفت علم و تكنولوژي هزار درصد در عرض 9 سال در ايران بود....

البته ناگفته نماند به اين مقاله به علوم فضايي و نانو هم پرداخته كه براي بررسي دقيق به كسانيكه به زبان انگليسي تسلط دارند توصيه ميشود حتما آنرا مطالعه كنند.

Persia was a cradle of science in earlier times. Persian scientists contributed to the current understanding of nature, medicine, mathematics, and philosophy. Persians made important contributions to algebra and chemistry, invented the wind-power machine, and the first distillation of alcohol

در اين مقاله ميخوانيم.... ایران مهد علم در زمانهای گذشته بود.دانشمندان فارسی کمک زيادي به درک فعلی از طبیعت ، طب ، ریاضیات ، و فلسفه كرده اند و سهم مهمی از علم جبر و شیمی و اختراع اولين توربين بادي و تقطير و كشف الكل حاصل تلاش آنان است....

http://en.wikipedia.org/wiki/Science_and_technology_in_Iran#International_Rankings

تا اينكه ميرسيم به جدول رتبه بندي در قسمت Science and technology در لينك

http://en.wikipedia.org/wiki/International_rankings_of_Iran

Highest science & technology growth rate in the world, 1000% increase in 9 years (1995–2004

بیشترین شتاب پیشرفت در علم و تکنولوژی در جهان %1000 در عرض 9 سال

البته در اين rankings يا ركورد زني مطالب ديگه اي هم هست كه جالبه به نكاتي از آن اشاره شه:

1.. بزرگترین صادر کننده پسته، زعفران، آلو، خانواده berries و خاویار.

2. حداکثر دمای ثبت شده سطح زمین (کویر لوت با 70.7 درجه سلسیوس)،

3. بیشترین تلفات انسانی در کوران برفی (مرگ 4000 نفر در سال 1972)، بزرگترین واردکننده گندم،

4. بیشترین فرار مغزها،

5. بیشترین نسبت زن به مرد در مدارس و مؤسسات آموزش عالی،

6. بیشترین تشعشع زمینه ای،

7. بیشترین تعداد زمین لرزه های بزرگ،

8. دقیق ترین تقویم،

9. بیشترین تعداد تغییر پایتخت،

10. با قدمت ترین کشور جهان،

11. میزبان بزرگترین جمعیت مهاجر جهان (اکثراً عراق و افغانستان)،

12. بزرگترین تولید کننده فیروزه،

13. بزرگترین منابع معدنی روی در جهان،

14. بزرگترین تولید کننده و صادرکننده فرشهای دست باف، و...

اما فرار مغزها....

آيا فرار مغزها واقعيت دارد؟

به جرات ميشه گفت اكثر كسانيكه براي تحصيل ميرن خارج پس از تحصيل برميگردند اما در آمار ليست خروجي زده ميشه و بي مغزان خيال ميكنند فرار صورت گرفته فرار يعني بري و بر نگردي نه اينكه بري و علم رو حتي تو چين(بنابر حديث معصوم (عليه السلام) يادگيري علم در سراسر جهان)ياد بگيري و برگردي...اينو من نميگم دانشجو (وزير علوم): در سال‌های پس از انقلاب ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر به عنوان بورسیه به کشورهای خارجی برای تحصیل اعزام شده اند که تنها ۴۰۰ نفر از آنها به کشور باز نگشته‌اند و ما بقی که از نخبگان ایران محسوب می‌شوند به کشور بازگشته و به تدریس و کارهای علمی و پژوهشی مشغول هستند.

http://www.aftabnews.ir/vdcf1ydyvw6dyxa.igiw.html

اما در مورد بزرگترين وارد كننده گندم

ما تبديل شديم به يكي از صادركنندگان گندم

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران دكتر عليخاني:تا سال 1380، ایران به عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان گندم محسوب می شد. این در حالیست که بعد از گذشت شش تا هشت سال به صادرکننده گندم تبدیل شدیم. بنابراین در قالب بسته های حمایتی هیچگاه حمایت از کشاورزان را فراموش نخواهیم کرد.

http://ir-agri.com/index.php?option=com_content&view=article&id=8123&Itemid=201

ضمن اينكه بر طبق گفته فائو بر اطلاعات ديگر صحه ميگذاريم.... خبرگزاري فارس: فائو با انتشار جديدترين آمار خود اعلام كرد ايران در توليد 22 محصول مهم كشاورزي در ميان هفت كشور نخست دنيا قرار گرفته و رتبه نخست توليد پسته، رتبه دوم خرما و رتبه 18 گندم جهان را به خود اختصاص داده است.

خوب اين از مطلب ويكي پديا.

راستي سامانه وطني s300 را ساختيم و با موشك فاتح 110 قلب آمريكا در دست ماست. اينم خبرآزمايش موفقيت آميزش از ايرنا

http://www2.irna.com/01/news/view/line-7/8906022004122443.htm

اينم براي كسانيكه نميدانند فرق ماهواره و نياز كشور به تكنولوژي روز دنيا با آب و نان چيست:

هوا ـ‌ فضا را مي‌توان به حق شجاعانه‌ترين و در عين حال بلندپروازانه‌ترين سدشكني دانشمندان و محققان داخلي در دوران پس از انقلاب اسلامي دانست كه به جهت انحصار فناورهاي‌هاي مرتبط با آن از سوي تنها چند كشور بسيار محدود، از هر جهت قابل ستايش و حتي الگويي مناسب براي ساير كشورهاي منطقه و جهان به حساب مي‌آيد. طرحهاي اوليه وآزمايشگاهي محققان داخلي در سال‌هاي پس از انقلاب و جنگ خيلي از زودتر از آنچه كه تصور مي‌شد به واقعيت پيوست تا آنجا كه ايران اسلامي هم اكنون در رديف كشورهاي صاحب قدرت و فناوري در عرصه علوم هوا و فضا به شمار آمده و حتي دانشمندان آن در نظر دارند تا پس از موفقيت‌هاي متعدد در زمينه پرتاب ماهواره‌ها و موشك‌هاي تحقيقاتي، با ارسال نمونه‌هاي حيواني به فضا، مقدمات پرتاب انسان به مدار زمين را نيز فراهم كنند.

اول خبر ناب:

زمان پرتاب ماهواره رصد1 و زهره

ايران تا سال 99، فضانورد به فضا مي‌فرستد

جام جم آنلاين: تاسيس آزمايشگاه فضايي و پايگاه پرتاب، طراحي ماهواره مخابراتي راديوتلويزيوني، پرتاب ماهواره مشترک با کشورهاي اسلامي، پرتاب ماهواره رصد1 تا پايان سال، پرتاب ماهواره زهره تا 4 سال آتي و اعزام فضانورد تا 10 سال آينده از محورهاي برنامه فضايي ايران اعلام شد.

به گزارش مهر ، محمد مرداني صبح امروز سه شنبه در نشست خبري به مناسبت هفته جهاني فضا با اشاره به موضوعات فوق بر کاربرد فناوري هاي فضايي همچون کاربردهاي مخابراتي ، رسانه اي ، مديريت بلاياي طبيعي ، هواشناسي ، زمين شناسي و منابع آب تاکيد کرد و در تشريح رويکرد بلندمدت کشور در اين حوزه گفت: با توجه به رقابت سنگين کشورهاي جهان در حوزه فناوري فضايي ، ايران چشم انداز 20 ساله اي را براي ورود به اين عرصه ترسيم کرده است و در سال 85 نيز برنامه 10 ساله فضايي کشور به تصويب هيئت وزيران رسيد.

وي با اشاره به تدوين سند جامع توسعه علوم و فناوري بخش فضايي کشور و تشکيل سازمان فضايي و جهت گيري کشور در ارتقا اين جايگاه افزود: دستيابي به علوم ، فناوري هاي نوين ، زيرساخت ها و صنايع پيشرفته فضايي با حداکثر استفاده از توان ملي ، منطقه اي و بين المللي از مهمترين برنامه ها و اهداف بخش فضايي کشور است.

مرداني با بيان اينکه توسعه کاربردها و خدمات فضايي مطابق با استانداردهاي بين المللي و دستيابي به موقعيت هاي موثر در اين حوزه از ديگر برنامه هاي اين بخش است به برنامه هاي کلان حوزه فضايي کشور اشاره کرد و افزود: در برنامه هاي تحقيقاتي و دانشي بحث پژوهش هاي فضايي و تحقيقاتي و طراحي و ساخت ماهواره هاي دانشجويي با کاربري تحقيقاتي را در برنامه داريم که برخي از پروژه هاي آن در مرحله نهايي است.

وي با اشاره به ايجاد زيرساخت ها براي تحقيقات فضايي در کشور گفت: تاسيس آزمايشگاه ملي فضايي و پايگاه پرتاب از جمله زيرساخت هاي مدنظر است تا مدارگردها و اجرام فضايي در اين محيط ها تست و آزمايش شود.

ماهواره هاي در دست اقدام سازمان فضايي

معاون فناوري فضايي سازمان فضايي ايران از طراحي و ساخت ماهواره هاي سنجش از دور و ماهواره هاي مخابراتي راديو تلويزيوني به عنوان اهداف کلان اين بخش نام برد و گفت: ايجاد مرکز هدايت و کنترل عمليات فضايي ، طراحي و ساخت ايستگاه سنجش از دور، پرتاب ماهواره مشترک با کشورهاي اسلامي و کشورهاي منطقه آسيا / اقيانوسيه در برنامه ديده شده است.

وي با بيان اينکه ماهواره سنجش از دور براي برنامه 10 ساله کشور ديده شده و هم اکنون فاز اول آن به اتمام رسيده است خاطرنشان کرد: در مورد ماهواره مخابراتي و راديو تلويزيوني نيز قراردادهايي منعقد شده و کار طراحي آن آغاز شده است.

مرداني با تاکيد بر استفاده از تمامي ظرفيت هاي علمي تحقيقاتي کشور براي توسعه دانش فضايي و همکاري تنگاتنگ با کشورهاي منطقه آسيا اقيانوسيه گفت: در سالهاي آينده ماهواره اي با 9 کشور عضو سازمان منطقه اي آسيا اقيانوسيه به طور مشترک پرتاب مي شود و همچنين ماهواره مشترک ايران با کشورهاي اسلامي در حال ساخت است.

مرداني از طراحي و تاسيس پايگاه هاي جديد ملي پرتاب ماهواره به عنوان يکي از اقدامات اساسي ايران خبر داد و گفت: ايران جزء معدود کشورهاي صاحب دانش پرتاب ماهواره است و توانايي و قابليت هاي بومي ملي بسياري دارد.

وي با اشاره به برنامه هاي طراحي و ساخت ماهواره برهاي جديد براي اعزام انسان و طراحي، ساخت و پرتاب راکت هاي کاوش قبل از اعزام انسان به فضا گفت: طبق دستور رئيس جمهوري و انجام مطالعات اوليه برنامه اعزام فضانورد در يک برنامه زمان بندي 10 ساله انجام خواهد شد.

مرداني با تاکيد بر اينکه اين پروژه به تصويب رسيده و طراحي کلان آن نيز انجام شده است اضافه کرد: مطالعات اوليه اعزام فضانورد توسط دانشگاههاي کشور انجام شده و به سازمان فضايي ارسال شده که اين سازمان در حال طراحي و اجراي فاز اوليه آن است.

معاون سازمان فضايي ايران با بيان اينکه ظرفيت طراحي و ساخت ماهواره در کشور ايجاد شده و به اذعان کشورهاي صاحب تکنولوژي فضايي، ايران توانايي بسياري در اين عرصه دارد افزود: در سالهاي آتي بسياري از دستاوردهاي طراحي و ساخت ماهواره هاي و آزمايشگاههاي کشور در اين حوزه عملياتي خواهد شد.

مرداني با اشاره به احداث و راه اندازي ايستگاه هاي زميني در 8 نقطه کشور که دو نقطه آن در دست بهره برداري است در مورد بحث ارتقاي سازمان فضايي ايران و منفک شدن آن از مجموعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: اين موضوع در شورايعالي اداري مطرح شده و پيشنهاداتي مبني بر ارتقاي سازمان فضايي و منفک شدن آن از وزارت ارتباطات مطرح شده اما براي اجرا بايد مصوبات قانوني آن طي و ابلاغ شود.

وي با بيان اينکه طبق اين پيشنهاد سازمان فضايي ايران در زيرمجموعه نهاد رياست جمهوري قرار مي گيرد افزود: اما اين موضوع تاکنون به شورايعالي فضايي اعلام و ابلاغ نشده است.

ماهواره زهره ملي مي شود

معاون سازمان فضايي ايران در مورد آخرين وضعيت ماهواره زهره که از اوايل انقلاب در دستور کار ساخت و پرتاب قرار گرفته بود ، گفت: ماهواره زهره را به عنوان يک ماهواره ملي بومي در کشور انجام خواهيم داد که قرارداد اين پروژه نيز منعقد شده است.

وي با بيان اينکه نزديک به 50 مجموعه کانديد انجام زيرسيستم هاي اين ماهواره هستند گفت: ماهواره زهره يک پروژه يک بعدي نخواهد بود و چندين ماهواره با ويژگي هاي مختلف را در خود جاي مي دهد و طبق زمان بندي درنظر گرفته شده حداکثر تا 4 سال آينده پرتاب مي شود.

مرداني در مورد قرارداد پرتاب اين ماهواره با کشورهاي ديگر گفت: قرارداد اوليه لغو شد و زهره تبديل به مجموعه اي از ماهواره ها با قابليت هاي مختلف شد که با اراده ملي و فکر و ساخت ايراني در حال ساخت است.

وي در مورد اجاره مدارهاي فضايي نيز گفت: تاکنون ايران سه موقعيت مداري در ارتفاع 36 هزار کيلومتري داشته که اجاره بخشي از اين مدارها تمديد شده و بخشي ديگر نيز در حال تمديد است. همچنين ايران درحال ثبت موقعيت جديد است.

پرتاب ماهواره رصد 1 تا پايان امسال

معاون سازمان فضايي ايران در مورد آخرين وضعيت ماهواره «رصد 1» نيز گفت: طراحي و ساخت ماهواره رصد 1 به اتمام رسيده و تستهاي آن در حال انجام است که با احتساب حدود 4 ماه زمان براي تست هاي آن پيش بيني مي شود اين ماهواره تا پايان سال طبق گفته وزير ارتباطات به فضا پرتاب شود.ماهواره رصد 1 نوعي ماهواره کوچک سنجش از دور است که قرار است برخي قابليتهاي ديگر همچون کاربردهاي تحقيقاتي نيز به آن افزوده شود.

مرداني در پاسخ به اين سوال مبني بر تدوين و تهيه سند جامع هوافضاي کشور نيز گفت: اين سند از سوي پژوهشگاه هوافضا تدوين به دولت ارسال شد که بار ديگر براي انجام برخي اصلاحات در دستور کار پژوهشگاه هوا فضا قرار گرفته است. پيش بيني مي شود با انجام اين اصلاحات تا پايان امسال و حداکثر اوايل سال آينده اين سند آماده شود که تصويب ان مي تواند رويکردهاي جديدتري را براي حوزه فضايي کشور به همراه داشته باشد.

معاون سازمان فضايي ايران در مورد مشارکت ايران در ساخت ماهواره محمد 1 که قرار است از سوي کشورهاي اسلامي طراحي و پرتاب شود، افزود: اين ايده خوبي است که در حال بررسي اين طرح و امکان مشارکت در آن هستيم که با بررسي ابعاد مختلف آن چنانچه موضوع به صلاح کشور بود آمادگي خود را اعلام مي کنيم.

http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100887561490

سه ماهواره ایرانی در نوبت پرتاب قرار گرفتند:

جانشین صنعت سامانه‌‏های فضایی ایران در تشریح دستاوردهای فضایی کشور با بیان اینکه مراحل تستهای مشترک و آماده سازی پرتاب سه ماهواره ملی طلوع، نوید و مصباح 2 در دست اقدام است گفت: پیش بینی می‌شود امسال چند پروژه فضایی دیگر در کشور عملیاتی شود.

سید مهدی موسوی بادجانی در گفتگو با مهر با اشاره به برنامه های درنظر گرفته شده برای ساخت و پرتاب ماهواره های فضایی گفت: سال گذشته از نمونه ماهواره های ملی طلوع، نوید و مصباح 2 رونمایی شد و هم اکنون این ماهواره ها در نوبت زمان بندی برای پرتاب قرار گرفته اند.

پرتاب ماهواره ها با پرتابگر بومی

وی با بیان اینکه سه ماهواره مذکور احتمالاً از طریق پرتابگر بومی در مدار قرار می گیرند و در شرایطی نیز ممکن است برای برخی ملاحظات مدیریتی از پرتابگرهای خارجی هم کمک گرفته شود افزود: احتمالا ماهواره طلوع با پرتابگر ملی سیمرغ در مدار قرار خواهد گرفت.

کاربرد ماهواره ملی طلوع

موسوی بادجانی کاربرد ماهواره ملی طلوع را که اولین ماهواره سنجشی بومی کشور است برای تصاویر عملیاتی و سنجش از دور عنوان کرد و گفت: ماهواره نوید ماهواره تحقیقاتی دانشگاهی است و مصباح 2 نیز ماهواره‌ای مخابراتی و ورژن اصلاح شده و توسعه یافته مصباح 1 است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه زمان پرتاب ماهواره‌های در دست ساخت به فضا از سوی مسئولین مربوطه در زمان مناسب اعلام می شود گفت: اگرچه برنامه پرتاب این سه ماهواره در دستور کار سازمانها قرار دارد اما پرتاب ماهواره به فضا مستلزم آماده سازی پرتابگر و سایت پرتاب نیز است.

به گفته وی برنامه‌های فضایی کشور در سال جاری تنها به این سه ماهواره ختم نمی شود و کشور به طور قطع برنامه های دیگری نیز در دستور کار دارد.

جانشین صنعت سامانه‌‏های فضایی صنایع الکترونیک ایران با بیان اینکه ماهواره های فضایی بیشتر جنبه تحقیقاتی و عملیاتی دارند گفت: بهره برداری، ارتباط گرفتن و پایدار کردن سیستم از جمله اقدامات فنی است که پس از پرتاب ماهواره به فضا نیز انجام می پذیرد.

آخرین وضعیت ماهواره زهره

موسوی بادجانی همچنین در مورد ماهواره زهره که چندین سال است وضعیت آن نامعلوم است به مهر گفت: ماهواره زهره که برای نقاط مداری تعریف شده از نظر اندازه و کاربرد با ماهواره هایی که سال های گذشته رونمایی شده اند متفاوت است و برای قرار گرفتن در مدار GEO نیازمند اجرای برخی مقدمات از سوی ایران و طرف خارجی است.

وی با تاکید بر اینکه این ماهواره تامین نیازمندی در بخشهای مخابراتی و تلویزیونی را عهده دار خواهد بود گفت: از نظر عملیاتی وظایف برای ماهواره زهره تعریف شده است که با نمونه های دیگر ماهواره های داخلی از نظر کاربری متفاوت است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: پروژه ماهواره زهره در دست اقدام وزارت ارتباطات است و مذاکرات مفصلی نیز دراین خصوص با طرف خارجی این پروژه انجام شده و در حال انجام است.

www.tebyan.net/weblog/bah1359/post.aspx?PostID=112887

پرتاب ماهواره <سينا ـ‌ 1> ـ‌ نخستين ماهواره ايراني را مي‌توان آغازي خيره كننده براي توسعه برنامه‌هاي علمي فضايي كشور برشمرد. اين ماهواره به همراه يك ماهواره آموزشي روسيه و شش ميني ماهواره خارجي ديگر به وسيله يـــك فـــرونــد مــوشــك حــامــلKosmos ـM3 ‌ از پــايـگــاه فضاييPlisetsk روسيه با موفقيت به فضا پرتاب شد تا با پرتاب موفقيت‌آميز آن، جمهوري اسلامي ايران چهل و سومين كشور صاحب ماهواره در جهان لقب بگيرد.

ماهواره <سينا ـ 4> (ZS1) ‌، نخستين ماهواره ايراني كه با مشاركت شركت‌هاي روسي ساخته شد، ماهواره‌اي مطالعاتي تحقيقاتي است كه در بررسي منابع زيرزميني و عواقب ناشي از حوادث غيرمترقبه به كار مي‌رود. پروژه ساخت ماهواره <سينا ـ‌ 1> طي قراردادي با موسسه هواپيمايي روسيه، با همكاري شــركــت‌هــاي روســي <پــالـيـوت> و <آپـتـك> و مـشـاركـت كارشناساني از شركت صنايع الكترونيك ايران (صاايران)، وزارت عـلـوم تـحـقـيـقـات و فـنـاوري و موسسه مهندسي نقشه‌برداري انجام شده است. عمر مفيد ماهواره سينا ـ‌ 1 كه در مدار دايره‌اي (خورشيد آهنگ) در ارتفاع 700 كيلومتري زمين قرار گرفته است، سه سال اعلام شده است. اما در اين زمينه خبر خوشحال كننده‌اي نيز منتشر شد كه براي بسياري از علاقمندان به علوم فضايي در داخل كشور اميدواري‌هاي زيادي را به همراه داشته است: تصويب سند ملي توسعه فضا در هيات دولت. ‌اين سند با هدف مشخص كردن مسيرهاي توسعه حضور در فضا براي كل كاربراني كه بايد از عرصه فضا براي انجام وظايف و ماموريتشان در كشور استفاده كنند تصويب شده است.

سند ياد شده انتقال صوت و تصوير و اطلاعات با استفاده از ظرفيت فضا از طريق وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و سازمان صدا و سيما، كاربردهاي سنجش از راه دور، ‌هواشناسي و ساير زمينه‌هاي استفاده از فضا را در دستور كار دارد.

در سال 1385 كه به حق نقطه عطف برنامه‌هاي فضايي ايران بوده است، رئيس پژوهشگاه هوافضا از پـرتـاب مـوفـقـيـت‌آمـيـز اولـيـن مـحـمـوله كاوش ساخت پژوهشگاه توسط يك راكت ساخت پژوهشگران ايراني به فضا خبر داد. ‌اين محموله در پي توافق بين دو وزارتخانه دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و علوم، تحقيقات و فناوري در قالب طرحي فراسازماني با كارفرمايي موسسه آموزشي و تحقيقاتي صنايع دفاعي طراحي و ساخته شده و با راكت پژوهشكده مهندسي جهاد كشاورزي به فضا پرتاب شد.

نكته مهم در اين خصوص اين است كه تمامي آزمايش‌هاي لازم در واحدهاي صـنـعـتـي كـشور طبق استانداردهاي مربوطه انجام شد و يكپارچه‌سازي محموله و راكت با همكاري متخصصان پژوهشگاه و پژوهشكده مهندسي جهاد كشاورزي صورت گرفت. تنها يك سال بعد يعني در سال 1386 طراحي و ساخت ريـزمـاهـواره دانـشـجـويـيAUT SAT در دانـشـگـاه اميركبير نويدبخش ادامه اين فرآيند جذاب اعلام شد.

اين پروژه در قالب يك طرح ماهواره دانشجويي از سوي دانشجويان دانشگاه اميركبير به سازمان فضايي ايران پيشنهاد شد كه آنها نيز با گذشت زمان طرح را تكميل كردند. ريز ماهوارهAUT SAT در حدود 70، 80 كيلوگرم وزن دارد. قابليت اين ريز ماهواره مشاهده زمين و ارزيابي محصولات كشاورزي است كه با همكاري چهار دانشكده هوافضا، ‌مكانيك، برق، كامپيوتر با حمايت سازمان فضايي ايران در دانشگاه صنعتي اميركبير انجام مي‌شود. اما مي‌توان تمامي اين تلاش‌ها را مقدمه‌اي بر پرتاب غرورآفرين راكت فضايي كاوشگر 2 دانست.

در راستاي تحقق اهداف چشم‌انداز بيست ساله كشور و برنامه راهبردي فضايي جمهوري اسلامي ايران و به منظور ايجاد بستر توسعه علمي و فناوري در حوزه فضا، به همت متخصصان و كارشناسان پژوهشگاه هوافضا، راكت كاوش 2 با موفقيت به فضا پرتاب و با انجام ماموريت خود به وسيله چتر مخصوص به زمين بازگشت.

پرتاب اين راكت كاوش با اهداف ثبت و ارسال صحيح داده‌هاي محيطي، ارسال صحيح و به موقع فرامين، انجام جدايش موتور و محموله و عملكرد صحيح سيستم بازيابي صورت پذيرفت كه نتايج حاصله در طول مدت حضور در فضا با اهداف مورد نظر منطبق بود. راكت كاوش 2 داراي سه بخش عمده شامل؛ مجموعه حامل، مجموعه آزمايشگاه فضايي و مجموعه بازيابي است.

در جريان اين رويداد تاريخي نخستين عكس يك پروژه ايراني از فضا تهيه شد و به گفته رئيس پژوهشگاه هوا فضا، در مراحل بـعــدي ايــن پــروژه مـحـمــولــه راكـت‌هـاي كـاوش حـامـل دوربين‌هايي براي تهيه عكس از زمين و آسمان خواهد بود.

اين موفقيت تاريخي كافي بود تا معاون پژوهشي پژوهشگاه هوا و فضا از برنامه‌هاي آتي براي پرتاب راكت‌هاي كاوش 3، 4 و راكت‌هاي ديگر و پيگيري اعزام موجودات زنده از قبيل حيوانات كوچك مثل موش براي آزمايش‌هاي علمي و همچنين انجام تست‌هاي نجومي و تست تجهيزات پيشرفته ساخت داخل خبر دهد.

اما به موازات برنامه‌هاي فضايي ايران در خارج از مرزهاي آسمان كشور، محققان داخلي تلاش‌هاي چندين ساله‌اي را براي مكان‌يابي و در ادامه ساخت نخستين رصدخانه ملي كشور ادامه داده‌اند و در نهايت پس از سال‌ها تلاش و پيگيري محققان ايراني در پروژه مكان‌يابي رصدخانه ملي، سرانجام قله <دينوا> در ارتفاعات جنوب قم به عنوان مكان نهايي احداث رصدخانه ملي ايران تعيين شد تا پس از گذشت سده‌ها از افول دوران طلايي نجوم در ايران، از بلنداي آن طلوع دوباره اين دانش را در كشور به نظاره بنشينيم.

به نقل از

http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100887561490

http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100898549132

اينم از هوا و فضا

دانشمندان ايراني قرن‌ها قبل در رشته‌هاي مختلف علمي همچون نجوم، پزشكي و رياضيات سرآمد بوده‌اند و ملتي كه 900 سال قبل ابن سينا و ابوريحان تربيت كرده، امروز نيز به طور قطع خواهد توانست قله‌هاي افتخار را فتح كند.

ابلاغ سند چشم‌انداز ملی توسط مقام معظم رهبری در 23 آبان ماه سال 1382 نقطه عطفی در راهبری و ساماندهی حرکت کلی کشور در جهت اهداف متعالی انقلاب اسلامی بود.یکی از پنج محور اصلی چشم‌انداز 20 ساله کشور در افق 1404، دستیابی به جایگاه اول علمی و فناوری در سطح منطقه تعریف و تعیین شده است. كه باتوجه به مطالبي كه عنوان ميشه اصلا دور از انتظار نيست وبه كوري دشمنان اسلام و ايران حتما محقق ميشه ان شا الله

دشمنان ايران هم باشند تا صبح دولتشان بدمد و غروب عمرشان به سر آيد....(به اميد نابودي و براندازي هههه...اين عكسم ببينيد بد نيست

http://www.4shared.com/photo/rWPRnV8S/akse_sabzzzzzzzaaaaaaaaaaa_lol.html

اين ديدار به قيامتش مال كفتارهاي پيرشونه... لول)

راستي تو پرانتز بگم عجب 16 آذري بود همه عزاداران امام حسين(عليه السلام) و طرفداران ولايت در دانشگاههاي شريف تهران امير كبير تركوندند دم اين دانشجويان بسيجي خيلي گرم.

البته عزادار ترور استاد بزرگ هسته اي شهيد شهرياري هم بودند و تو چه ميداني ترور مغزها چيست....

خوب ادامه بحث

ايران با 18 پله صعود هفتادمين كشور توسعه يافته دنيا اعلام شد:

بر اساس تازه ترين گزارش توسعه انساني 2010 سازمان ملل كه روز گذشته منتشر شد، جمهوري اسلامي ايران بين 194 كشور دنيا با 18 پله صعود نسبت به سال گذشته در رتبه 70 و براي اولين بار در بين كشورهاي با توسعه انساني بالا قرار گرفت.

به گزارش فارس، "برنامه توسعه سازمان ملل " جديدترين گزارش خود از سري گزارش هاي سالانه توسعه انساني را منتشر كرده است.

بر اساس گزارش توسعه انساني سال 2010 سازمان ملل، جمهوري اسلامي ايران كه سال گذشته رتبه 88 را از نظر شاخص توسعه انساني (HDI) در بين 182 كشور دنيا كسب كرده بود، در گزارش امسال با 18 پله صعود در جايگاه 70 جهان بين 194 كشور قرار گرفته است.

در گزارش سال 2010 ايران از نظر توسعه انساني در رتبه اي بالاتر از كشورهايي چون برزيل، گرجستان، اردن، تركيه، تركمنستان، چين، تايلند، فيليپين، مصر، ازبكستان، اندونزي، آفريقاي جنوبي، سوريه، عمان، هند و لبنان قرار گرفته است.

www.rajanews.com/detail.asp?id=68331

راستي

مجموع تعداد مدارك علمي نمايه شده ايران در دوره 10 ماهه‌ سال 2010 ميلادي، به 16 هزار و 48 عنوان رسيده است. به نقل از سايت ثبت مقالات علمي WOS

http://www.fardanews.com/fa/news/124962/%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%AF-%D8%B9%D9%84%D9%85-%D9%83%D8%B4%D9%88%D8%B1

شايد اين خبرم جالب باشه كه ايران ديگه وارد كننده بنزين نيست بلكه صادر كننده هم هست

جمهوری اسلامی ایران در پی تشدید تحریمها طرحی فوری را اجرایی کرد که به دنبال آن، در هفته جاری از واردات بنزین خودکفا شد.

به گزارش مهر، وزیر نفت امروز سه شنبه این خبر را در جمع خبرنگاران اعلام کرد و گفت: با اجرای این طرح، تولید روزانه بنزین به 66 و نیم میلیون لیتر افزایش یافت.

سید مسعود میرکاظمی با یادآوری اینکه پیش از این امکان تولید روزانه 44 میلیون لیتر بنزین در پالایشگاههای نفت داخلی فراهم شده بود، تصریح کرد: برای تامین مصارف داخلی نیاز به واردات روزانه 20 میلیون لیتر بنزین از خارج از کشور بوده است.

این عضو کابینه دولت با تاکید بر اینکه به دنبال شیطنت برخی از قدرتهای غربی، تحریمها و افزایش قیمت فروش بنزین طرح افزایش تولید بنزین در برخی از واحدها آغاز شده است، توضیح داد: از 20 روز پیش گذشته تاکنون در واحدها طرح افزایش تولید بنزین شروع شد که سرانجام توانستیم در هفته اخیر روزانه 66.5 میلیون لیتر بنزین تولید کنیم. و در آخر وزير نيرو دکترسید مسعود میرکاظمی كه در پیام خود به مناسبت تولید ضربتی و مستمر بنزین در مجتمع های پتروشیمی از ورود ایران به باشگاه صادرکنندگان بنزین جهان خبر داده و تصریح کرده بود که در آینده نزدیک صادرکننده بنزین خواهیم بود به وعده خود عمل كرد و اولين محموله صادراتي بنزين ارسال شد.

کد خبر:61113 - اقتصاد

www.dolat.ir/NSite/FullStory/?id=193598

بخوانيد بزرگترين سد جهان در ايران بزودي...

نامجو وزير نيرو گفت افتتاح نهایی سد کارون 4 و برگزاری همزمان جشن خودکفایی در صنعت سدسازی، آبگیری سد گتوند و کلنگ زنی سد بختیاری به‌عنوان بلندترین سد جهان را شاخص‌ترین پروژه‌های وزارت نیرو در سال‌جاری اعلام می‌کند.....

www.iran-newspaper.com/1389/6/9/Iran/4590/Page/7/Index.htm

راستي اكونوميست هم در گزارش خود آورده، هزينه هاي ايران از 8/25 درصد در سال گذشته به 4/24 درصد توليد ناخالص داخلي در سال جاري كاهش مي يابد. وهمچنين آورده است

در حالی كه ركود اقتصاد جهانی رشد اقتصادی بسیاری از كشورها را متوقف یا بسیار كند كرده است، موسسه اقتصادی بین المللی اكونومیست اعلام كرد امسال رشد اقتصادی ایران به 5 / 3 درصد می رسد.

اكونومیست در گزارش ماه ژوئن خود در خصوص رشد اقتصادی ایران نوشت: انتظار می‌رود در مدت پیش‌بینی شده رشد اقتصادی ایران بهبود نسبی پیدا كند .

اكونومیست علت این رشد را افزایش بهای نفت و نیز افزایش تولید نفت در ایران عنوان كرد.

اكونومیست در عین حال افزود : این رشد اقتصادی از میزان ثبت شده در فاصله سال‌های 84 تا 87 كمتر است و علت اصلی آن نیز كاهش بهای نفت و نیز تحریم‌های اعمال شده اعلام شده است.

اكونومیست همچنین از افزایش تولید ناخالص داخلی در ایران در سال جاری خبر داد و نوشت: این روند در سال آینده نیز ادامه خواهد یافت .

>>با در نظر گرفتن این فاكتورها اكونومیست پیش‌بینی كرد كه رشد اقتصادی ایران در سال 1390 به 5/3 درصد برسد.<<

اكونومیست برای سال 1391 هم رشد اقتصادی ایران را 4 درصد پیش‌بینی كرد و افزود : این شاخص در سال‌های 1392 و 93 نیز در همین سطح باقی خواهد ماند.

www.rajanews.com/detail.asp?id=64884

ودر نهايت در فارس خوندم با افتتاح پروژه گازرساني به شهر زرينه اوباتو از توابع شهرستان ديواندره استان كردستان؛ ساكنان سردترين نقطه ايران از نعمت گاز طبيعي برخوردار شدند.

...... وضربه آخر هم سايت ميزند http://www.science-metrix.com (البته برا اطلاع بعضي ها اسم سايت يعني علم سنجی)كه ميگويد رشد خاورمیانه به طور کلی در 30 سال اخیر سریع بوده است و تقریبا چهار برابر سطح جهانی است.

در میان کشورهای خاورمیانه، ایران و ترکیه در راس هرم رشد تولیدات علمی قرار دارند. به ویژه ایران یکی از نمونه های موجود در دو دهه اخیر است که سریع ترین رشد در افزایش ظرفیت تولید علم دارا بوده است. البته قبلش در ويكي پديام(

http://en.wikipedia.org/wiki/Science_and_technology_in_Iran#International_Rankings) به اين رشد اشاره شده بود اما بعضي از دوستان نميخوان پيشرفت ايرانو ببينن....

http://www.science-metrix.com/eng/news_10_02.htmخبر

فايل pdfدر16 صفحه

http://www.science-metrix.com/30years-Paper.pdf

موسسه Science Matrix یکی از بزرگترین موسسات مستقل جهان که در زمینه تحلیلهای علم سنجی فعالیت می کند در آخرین گزارش خود روند رشد تولیدات علمی کشورهای جهان در ٣٠ سال اخیر را بررسی کرده است.

به گزارش مهر، این موسسه به صورت اختصاصی در زمینه تحلیل های علم سنجی و ارزیابی علم و تکنولوژی فعالیت می کند و هدف اصلی آن پیشتیبانی و حمایت مستند از سازمانها و افراد دست اندرکار در تصمیمگیریهای مرتبط با هدایت و مدیریت علم و فناوری است.

در آخرین گزارش منتشر شده از سوی این موسسه، روند رشد تولیدات علمی کشورهای جهان در 30 سال اخیر به وسیله روشهای علم سنجی بررسی شده و با توجه به جایگاه شاخص کشور ایران در این گزارش خلاصه ای از آن تهیه شده است.

خلاصه ای از گزارش تولید علم در جهان

این گزارش بر اساس اطلاعات استخراج شده از پایگاه اطلاعاتی Web of Science در بین سالهای 1980 تا پایان سال 2009 میلادی تهیه شده است. تحلیل اطلاعات حاصله بر اساس تحولات منطقه ای و جغرافیایی مهم 30 سال اخیر مانند برچینی دیوار برلین (در اروپا)، فروپاشی اتحاد جماهیر شوری (در آسیا) و جنگ بین ایران و عراق و عراق و کویت (در خاورمیانه) انجام گرفته است.

در این گزارش آمده است رشد خاورمیانه به طور کلی در 30 سال اخیر سریع بوده است و تقریبا چهار برابر سطح جهانی است.

در میان کشورهای خاورمیانه، ایران و ترکیه در راس هرم رشد تولیدات علمی قرار دارند. به ویژه ایران یکی از نمونه های موجود در دو دهه اخیر است که سریع ترین رشد در افزایش ظرفیت تولید علم دارا بوده است.

بر اساس جدول ارائه شده در این گزارش، علیرغم تنوع چشمگیر در شاخص رشد کشورهای منطقه خاورمیانه به طور کلی میزان رشد تولیدات علمی تقریبا چهار برابر سریعتر از سطح جهانی است. ایران و ترکیه با شاخص رشد به ترتیب 11 و 5.47 برابر سطح جهانی در منطقه پیشرو هستند.

ایران سریع ترین رشد را در میان کشورهای جهان دارا است

به گزارش مهر، حمله عراق به ایران و سپس به کویت از مهمترین وقایع 30 سال اخیر منطقه خاورمیانه محسوب می شود و پیآمدهای متفاوتی را بر روند رشد تولیدات علمی این سه کشور در پی داشته است. همانطوری که انتظار می رفت مشکلات اقتصادی و حکومت دیکتاتور و منزوی عراق موجب کاهش رشد علمی آن کشور در دهه 80 هشتاد میلادی شد. همچنین کویت تا کنون قادر به بازیابی وضعیت خود در دهه 80 میلادی نبوده است.

پاسخ ایران در خصوص آسیبهای حاصل از جنگ کاملا متفاوت بوده است و جمهوری اسلامی ایران رشد سریعی را در تولیدات علمی تجربه کرده است. در حقیقت ایران سریع ترین رشد را در میان کشورهای جهان دارا است.

بررسی سهم گرایش های مختلف علوم در تحقق جایگاه کشور ایران به عنوان کشوری با برترین میزان رشد تولیدات علمی در جهان نشانگر آن است که بیشترین پیشرفت در خصوص دانش هسته ای و علوم مرتبط با آن صورت گرفته است. از سال 1990 به بعد رشد ایران در شیمی هسته ای، فیزیک کاربردی و تکنولوژی هسته ای 85 برابر شده است و 34 درصد بیش از سطح جهانی است.

گرایش مطالعات علم تنها گرایشی است که رشد آن در ایران کمتر از سطح بین المللی بوده است

به گزارش مهر، بر اساس گزارش "ساینس متریکس" با این حال حائز توجه است که رشد چشمگیری در تحقیقات مرتبط با سلامت عمومی دیده می شود. گرایش های علمی مامایی و بیماری های زنان، ایمونولوژی، روانشناسی، باروری، اطلاع رسانی و کتابداری، بینایی سنجی، بیماریهای گوارشی، چشم پزشکی، زیست دریا و به طور کلی زیست شناسی، هماتولوژی، بیماری های گوش و حلق و بینی و علوم محیط زیست نیز دارای پیشرفت هایی بوده اند.

گرایش مطالعات علم تنها گرایشی است که رشد آن در ایران کمتر از سطح بین المللی بوده است. بر خلاف باور عمومی شواهد موجود حاکی از آن است که کشورهای آمریکای شمالی در حال از دست دادن جایگاه محوری و استراتژیک خود را در سیستم علم هستند.

در مقیاس جهانی چندین ناحیه داغ از نظر تولید علم پدیدار شده است که قابل توجه ترین آنها در آسیا قرار دارند. در 30 سال گذشته سهم آسیا در تولیدات علمی جهان 155 درصد رشد داشته است و در سال 2009 میلادی از آمریکا شمالی فراتر رفته است.

در این میان چین، رشد شاخصی داشته و رشد علمی آن پنج برابر بیش از آمریکا است و پیش بینی می شود در سال 2015 میلادی از نظر تعداد مقالات، کشورهای چین و آمریکا در یک سطح قرار خواهند گرفت (این گذر در سال 2010 میلادی در علوم زیستی تحقق یافته است). برخلاف نرخ رشد تولیدات علمی در آمریکای شمالی که به طور قابل ملاحظه ای کمتر از سطح جهانی است، تمایل به همکاری در میان کشورهای اروپایی مفید واقع شده و جایگاه آنها در تولید علم جهان حفظ شده است.

اينم خود باخته ها بدونن بد نيست

ما پيشرفتمونو ميكنيم چه خوشتون بياد چه نياد.

و جز دشمن ايران از پيشرفت ايران ناخشنود نيست

در نهايت من فكر ميكنم بحث با كسانيكه خود را بخواب زدند بي فرجام است با افسوس فراوان براي فراريان و خائنين، آرزوي هدايتتونو از خدا ميخوام والا همان ميشويد كه تاكنون شده ايد. درمانده و فراري و دربدر...

عشق فقط عشق علي رهبر فقط سيد علي

خداحافظ دوستان

التماس دعا

http://forum.mersad20.com/showthread.php?tid=212

 
 
     
 

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

 

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

 
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است