امــروز : شنبه, 06 خرداد 1391
 
 
 
 
ما 185 مهمان آنلاین داریم

پيام روز

اگر ما ملتهاى مسلمان بيدار باشيم، به نداى قرآن - كه ما را به صبر و استقامت و ثبات امر ميكند، به ما اميد ميدهد - گوش كنيم، به خداى متعال سوء ظن نداشته باشيم، به وعده‌ى الهى اميدوار باشيم و براى آن تلاش و كار كنيم، بدون شك به پيروزي دست پيدا خواهيم كرد

نحن الأمّة الاسلامية، إذا كنّا على يقظة من أمرنا، و استجبنا للقرآن الكريم الّذي يدعونا للصّبر والاستقامة و الثبات، فلن نقنط من رحمة الله، و سنتأمّل وعد الله تعالى و نصرته، و سنجاهد في سبيله، و إذن سنظفر بالانتصار من دون شكّ.

آيت الله خامنه اي 14 خرداد 1390

جستجو در سايت

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل

Mersad.org

امتیاز گوگل من

Mersad20.com

رنك

 

به روایت لینک

 

جدیدترین اخبار

 
 
وظیفه جدید موسوی، صدور بیانیه دیگر علیه نظام چاپ
اخبار - سياسي داخلی
نوشته شده توسط مدیر داخلی سایت   
سه شنبه, 10 فروردین 1389 ساعت 16:18

در شرایطی که راهپیمایی های ده ها میلیونی مردم در روز 9 دی ماه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، سران فتنه و همراهان آنان را در انزوا و سردرگمی محسوسی قرار داده است، برخی منابع خبری از تلاش هایی مشکوک در اتاق فرماندهی فرقه سبز خبر می دهند

بر پایه این گزارش، روز گذشته یک منبع آگاه به ایرنا گفت که "سران فتنه در آخرین نشست محفلی خود که در 28 اسفند ماه گذشته انجام شد، مقرر کردند در دو جبهه متفاوت به تلاش‌هایشان برای تضعیف ارکان نظام و تقابل با دولت منتخب مردم ادامه دهند."

البته "تلاش‌ برای تضعیف ارکان نظام" که در سال گذشته از سوی سران فتنه بارها نمود عینی یافت، موضوعی است که چند روز پیش هم مورد تاکید و اشاره نمایندگان مجلس قرار گرفت.

فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی اخیرا در این باره با صدور بیانیه‌ای نسبت به این توطئه جدید هشدار داد: "اینک که دشمنان خارجی و داخلی از مکر وسوسه‌گری در اصل جمهوریت و اسلامیت مأیوس گردیدند به دنبال لطمه زدن به کارآمدی نظام و ایجاد اختلاف در قوا و فرسایش در قلمروهای سیاسی فرعی هستند."

بنابر آنچه منبع مطلع مورد اشاره عنوان کرده است، تضعیف ارکان نظام و تقابل با دولت منتخب به عهده دو گروه گذاشته شده است. در یک جبهه، افرادی قرار دارند که به دلیل اتخاذ مواضع افراطی، از خطوط قرمز نظام عبور کرده و فعالیت آنها وارد عرصه تقابل و ضدیت با منافع کشور شده است و در جبهه دیگر نیز افرادی قرار دارند که در نتیجه برخی مواضع و رویکردهای عوام‌فریبانه، در تلاش هستند تا مسیر چانه‌زنی را برای تامین خواسته‌های خود هموار کنند.

گفته می شود که در جبهه "تقابل با دولت"، برخی شخصیت هایی مطرح و حاشیه ساز، نقش اصلی را بر عهده دارند.

در همین زمینه، چندی پیش هم، مرد خاکستری جریان اصلاحات در جلسه ای با حضور سران فرقه سبز با اشاره به نتیجه عکس افراطی گری های سران فتنه و حضور گسترده مردم در صحنه، تاکید کرده بود که باید در شرایط کنونی تقابل با نظام و ولایت فقیه را کمرنگ کرد و به مقابله به دولت پرداخت و ضمن دامن زدن به مطالبات عمومی، تا حد امکان انتظارها را از دولت بالا برد تا در نهایت آن را زمین زد.

* وظیفه جدید موسوی، صدور یک بیانیه دیگر علیه نظام

همچنین براساس تصمیم اتخاذ شده در آخرین نشست محفلی سران فتنه، مقرر شده تا موسوی و کروبی به دلیل عبور از خطوط قرمز نظام، کماکان نقش رادیکالی خود را برای جلوگیری از ادامه تضعیف جایگاه خویش در میان جبهه به هم پیوسته ضد انقلاب و دشمنان خارجی حفظ کنند.

این در حالی است که طی هفته‌های اخیر عوامل ضد انقلاب و عناصر مخالف نظام در خارج از کشور در تبلیغات خود، جریان فتنه را فاقد هرگونه سرکرده توصیف کرده‌اند.

میرحسین که هفدهمین بیانیه خود را در زمستان سال گذشته بر پیشانی سایت های اپوزیسیون نشاند، به موجب تصمیم مذکور، موظف شده است تا در ادامه سریال بیانیه‌نویسی‌های خود، موج دیگری از تهمت‌های بدون سند را علیه نظام بیان کند.

آقای موسوی بنا دارد که این بیانیه را به مناسبت دوازدهم فروردین سالروز رای 99 درصدی مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران صادر کند.

به گفته سیاسیون، تلاش جدید میرحسین با هدف احیای فرقه سبز و ایجاد امید در آن صورت می گیرد چرا که موسوی در سخنانی که به مناسبت سال جدید منتشر کرد، هواداران دچار ریزش شده خود را به مبارزه اجتماعی و مقاومت دعوت کرد.

البته متقاعد کردن اپوزیسیون و دشمنان خارج نشین جمهوری اسلامی به زنده بودن فرقه سبز و در نتیجه ادامه حمایت ها از این فرقه، به عنوان دیگر علت این تحرک ها عنوان شده است.

گفتنی است که موج حمایت دشمنان از سران اصلاحات، همزمان با افزایش موضع گیری سران این جریان علیه نظام، رشد صعودی داشته است.
 
 
     
 

پذیرش آگهی تبلیغاتی در سایت ( کلیک کنید)

:Freedom Message
Imam Khamenei : The essence of the Islamic awakening in the countries of the region is an anti-Zionism and anti-US movement. The Islamic awakening of the regional nations is a movement on the path of the prophets; and through vigilance, Muslim nations and Iran's great nation will not allow the Americans and the Zionists to derail or hijack this magnificent movement by causing rift and other plots. The great Islamic awakening in Egypt, Tunisia and other countries shows that the cruel and humiliating balance that the expansionist Westerners and puppet rulers had forced on the regional nations during the past 150 years has been upset and a new chapter has begun in the history of the region. any nation which rises against the US international dictatorship and domestic dictators” will be supported by Iran. the US was trying to cause troubles for Damascus by simulating in Syria the events which took place in Egypt, Tunisia, Yemen and Libya. But the nature of developments in Syria is different from events in other regional countries @like this

 

http://www.up.mersad.org/uploads/13084982701.gif

http://www.up.mersad.org/uploads/13099738011.jpg

سایت های برتر

خبرنامه

نام:

ایمیل:

لوگو سایت

سایت سیاسی فرهنگی مرصاد20
كد لوگوي ما

تماس مستقیم با مدیر

سایت مرصاد بر روی:

تبليغات ويژه

http://www.leader-khamenei.com/images/banners/leader-khamenei-logo.gif

http://bachehayeghalam.ir/wp-content/themes/bachehayeqalam/images/logo.jpg

 
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی مرصاد می باشد.
نقل با ذکر منبع مجاز است