|
اخبار -
ورزشي
|
|
نوشته شده توسط مدیر داخلی سایت
|
|
دوشنبه, 24 اسفند 1388 ساعت 10:12 |
|
|
|
|
|
پس از انتخاب شمسايي به عنوان بهترين بازيکن؛ شمس: نظري، کشاورز و رودريگو شايسته تر بودند
سرمربي تيم ملي فوتسال 3 عضو فولاد ماهان و يک بازيکن السد را شايسته تر از وحيد شمسايي براي کسب عنوان بهترين بازيکن جام باشگاه هاي آسيا دانست.
حسين شمس در پاسخ به اين پرسش که چه کسي شايسته کسب عنوان بهترين بازيکن اولين دوره جام باشگاه هاي آسيا بود، عنوان کرد: به اعتفاد من «رودريگو»ي برزيلي در تيم السد خيلي خوب کار کرد. در کنار او جواد اصغري مقدم، مصطفي نظري و محمد کشاورز نيز عملکرد فوق العاده اي داشتند.
ترديد «فاتح تريم» براي پاسخ به پيشنهاد فدراسيون فوتبال ايران روزنامه آکشام ترکيه از پيشنهاد مسؤولان فدراسيون فوتبال ايران به فاتح تريم و ترديد اين مربي براي نشستن روي نيمکت تيم کشورمان خبر داد.
اين روزنامه نوشت: فاتح تريم، سرمربي سابق ترکيه نسبت به پيشنهاد مسؤولان فدراسيون فوتبال ايران ترديد دارد. مسؤولان ايراني مذاکراتي را با فاتح تريم داشته اند، در حالي که آنها پيش از پيشنهاد به اين مربي مذاکراتي را با مصطفي دنيزلي انجام دادند که سرمربي سابق پرسپوليس به اين پيشنهاد پاسخ منفي داد و اعلام کرد تا پايان قراردادش در تيم بشيکتاش فعاليت خواهد کرد. دنيزلي پس از اين پاسخ منفي، فاتح تريم را به مسؤولان ايران معرفي کرد تا مذاکراتي را با وي انجام دهند. تريم پيشنهاد ايرانيان را تأييد کرده، هر چند از اين پيشنهاد بسيار شگفت زده شده و براي پاسخ به اين موضوع ترديد دارد.
همچنين روزنامه مليت با انتخاب تيتر « پيشنهاد ايراني براي فاتح تريم» نوشته است: ابتدا بحث حضور دنيزلي به عنوان سرمربي تيم ملي ايران و جانشين افشين قطبي مطرح شد، اما به دنبال پيگيريهاي به عمل آمده مشخص شد فدراسيون فوتبال ايران به دنبال جذب فاتح تريم است.
اين روزنامه در ادامه نوشته است: گويا در ايران فشارها روي قطبي افزايش يافته و در صورت استعفاي وي فدراسيون فوتبال اين کشور تلاش خود را بر جذب مربي خارجي انجام خواهد داد. سايت هبر نيز از تريم به عنوان معلم فوتبال ترکيه ياد کرده و نوشته است: مسؤولان فدراسيون فوتبال ايران با اين مربي مذاکراتي انجام داده اند. همچنين روزنامه مليت نيز به مذاکره سران فدراسيون فوتبال ايران با فاتح تريم اشاره کرده است.
مدير برنامه هاي سرمربي تيم ملي: قطبي در ايران است مدير برنامه هاي سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: قطبي در ايران است و در تعطيلات عيد هم به شمال مي رود.
مهدي حاج باقر درباره شايعه سفر افشين قطبي به خارج از کشور و ناراحتي از مصاحبه هاي مسؤولان فدراسيون مبني بر آوردن سرمربي خارجي براي تيم ملي در مسابقات جام جهاني 2014 ، به ايسنا، گفت: افشين قطبي اکنون در ايران است، او براي تعطيلات عيد نوروز قصد سفر به شمال کشور را دارد.
وي ادامه داد: صحبت هاي علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال و ديگر مسؤولان آن تناقضي با توافقات قبلي شان با قطبي ندارد، زيرا وقتي قرارداد او تا پايان جام ملت هاي آسياست، به طور طبيعي اگر تيم ملي در اين مسابقات نتايج خوبي نگيرد، مي تواند سرمربي تيم تغيير کرده و مثلا مربي خارجي بياورند. اين منطقي ترين صحبتي است که مي تواند از زبان مسوولي در فدراسيون زده شود.
سريعترين گل فصل،حاشيه هاي سپاهان - شاهين و قهر هافبك سپاهان ابراهيم توره مهاجم شماره 10 و سيهچرده سپاهان با زدن گل در ثانيه 22 بازي، سريعترين گل ليگ برتر در فصل جاري را به ثمر رساند.
*رحمان رضايي، مدافع سابق الاهلي قطر با جدايي از اين تيم و پيوستن به شاهين بوشهر در مسابقه امروز در تركيب ثابت شاهين نخستين بازي اش را براي اين تيم با شماره 23 انجام داد.
*عمادرضا، مهاجم عراقي سپاهان كه گفته ميشد با رفع مصدوميت، احتمالاً در ديدار امروز در تركيب سپاهان قرار ميگيرد، با ادامه مدت زمان مصدوميتش از فهرست 18 نفره زردپوشان خارج شد.
*حدود 2500 اصفهاني همراه با 50 بوشهري از نزديك بازي را تماشا كردند.
*مسعود پاليزبان، آناليزور سپاهان و بازيكن سابق شاهين بوشهر مانند ديدار رفت با درخواست قلعهنويي روي نيمكت سپاهان نشست تا تيمش را از روي نيمكت كمك كند.
*محرم نويدكيا، كاپيتان سپاهان كه در بازي با العين از نيمه دوم به ميدان رفت، در بازي امروز از آغاز بازي و با بستن بازوبند كاپيتاني به زمين مسابقه رفت.
*بازي 2 تيم ابتدا قرار بود ساعت 14:30 آغاز شود كه با درخواست سپاهانيها به 15:30 موكول شد، اما رأس ساعت 15 آغاز شد.
*بازيكنان و كادر فني سپاهان قبل از آغاز بازي به صورت دسته جمعي به سمت نيمكت شاهين و محمود ياوري، سرمربي اين تيم رفتند.
*اوباجي ساندي، هافبك شاهين و ابراهيم توره قبل از بازي احوالپرسي جالبي با هم انجام دادند.
*دقيقه 40 مسابقه احسان حاجصفي با حسين پاپي تعويض شد. اين نعويض به مذاق حاج صفي خوش نيامده و مورد اعتراض وي واقع شد. حاج صفي قصد داشت پس از تعويض به سمت رختكن سپاهان برود كه بصيرت و مسئول تداركات سپاهان مانع اين كار شده و وي را به روي نيمكت بازگردانند.
*نسبت به ديدارهاي گذشته سپاهان در اين بازي به طور قابل چشمگيري از حضور خبرنگاران و عكاسان اصفهاني كاسته شده است.
|
|
|